Pia Nielsen

Nielsens Psykoterapi

Ryesgade 29 3, tv - 8000 Aarhus C

Præsentation

Terapi kan hjælpe dig og din familie med at forvandle smertefulde følelser og negative overbevisninger til frihed, styrke, glæde og nye veje du kan vælge i dit liv”.

Mit navn er Pia Nielsen, jeg er født i 1967 og er indehaver af Nielsens Psykoterapi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din garanti for eksaminering og kvalitet i uddannelsen.

Det behøver ikke altid at skyldes problematikker i familien, at man har brug for hjælp. Det kan være mønstre vi har tillært os tidligt i barndommen, som sidder godt fast – selvom vi ikke bryder os om dem.

Problemet er, at de mønstre og sider af os selv, som vi ikke bryder os om, er utroligt svære at slippe af med, specielt hvis de undertrykkes og gemmes væk. Det dukker ofte op med stor kraft, når man møder store udfordringer i sit liv. I den slags situationer kan det være nyttigt at tale med en terapeut, for at få styr på problemet og dets årsag – og for at få hjælp til at finde nye veje og en mere konstruktiv og udviklende måde at være sig selv og sammen på.

Terapien kan enten foregå som individuel terapi, parterapi eller som familieterapi, hvor hele familien er med. Det optimale er, at børnene deltager i familiesituationer, hvis det omhandler eller påvirker dem.

Terapien
Der findes en del forskellige metoder og uddannelser inden for familie- og psykoterapi. Kempler-metoden er udviklet af den amerikanske psykiater og familieterapeut Walter Kempler. Der arbejdes eksistentielt og oplevelsesorienteret, der tages udgangspunkt i samspillet i familien, som det fremstår her og nu under samtalen med terapeuten og med eksempler fra familiens hverdag. Der fokuseres typisk meget på relations- og kommunikationskompetencer.

Om mig

Jeg er uddannet Familie- og psykoterapeut på Dansk Familie Terapeutisk Institut ( tidligere Kempler). Jeg har desuden over 20 års erfaring som socialpædagog, forældervejleder og familieplejekonsulent. Gennem alle årene har jeg også arbejdet med døve og tegnsprog – og jeg kan derfor også tilbyde alle mine ydelser på flydende dansk tegnsprog.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information – enten på telefon eller mail.

Terapeutiske Behandlinger
  • Adfærd