Psykoterapi

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for forskellige kliniske behandlingsmetoder, der har til formål at hjælpe mennesker med at tackle psykiske og personlige problemer. Bliv klogere på psykoterapi og psykiske lidelser, og find en psykoterapeut i dit nærområde, der kan hjælpe dig

Terapiretninger og metoder

Der er mange forskellige retninger og metoder inden for psykoterapien – alle med hver deres styrker og fokusområder. Metoderne stammer fra etablerede psykologiske principper, faglig ekspertise og forskning. Alle har til formål at hjælpe mennesker med at tackle psykiske og personlige problemer.

 

 

Få viden om forskellige psykiske lidelser

Psykiske lidelser som angst, depression og spiseforstyrrelser er et stigende samfundsproblem i Danmark. Bliv klogere på psykiske lidelser og problemer

Certificerede psykoterapeuter i hele landet

Få hjælp af en psykoterapeut MPF i dit nærområde til lige netop det, du har brug for 

Psykoterapeut vs. psykolog og psykiater

Hvem kan hjælpe dig?

Psykoterapeuter, psykologer og psykiatere er tre faggrupper, der tæt beslægtede. Alle tre faggrupper beskæftiger sig med menneskets mentale sundhed og hjælper folk med at få det bedre psykisk. Men der er også forskelle.


Læs om vores medlemmers arbejde

Hvad er en psykoterapeut MPF?

I Danmark er titlen ’psykoterapeut’ ubeskyttet. Alle kan i princippet sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Derfor er titlen psykoterapeut MPF et kvalitetsstempel, da den stiller en række krav til terapeutens uddannelsesbaggrund og erfaring.