Anne-Dorthe Kaae

København Ø
Adresse

Stockholmsgade 21 - 2100 København Ø

Telefon

31354220

Profil

Præsentation

Mine kompetencer ligger indenfor disse områder:

Belastningsreaktion – når du er under længerevarende pres som både kan være arbejdsmæssig og privat og du er ved at vælte omkuld eller er væltet og har brug for at få tydeliggjort det der fylder og få nye opmærksomheder til at være og kunne håndtere din situation.

Body-Mind flow – når tanker og følelser (slet) ikke følges ad, når følelser og handlinger går hver sin vej og du oplever dig utilstrækkelig, svært ved at være i nuet, og savner friheden ved at kunne være tro mod dig og øge dit selvværd.

Drama i dit liv – Går der koks i kommunikationen, selvom du gør dig umage?
Oplever du misforståelser, dårlig samvittighed eller uforståelige følelsesudbrud hos dig selv eller i dine relationer? Så er du sikkert med i en dramatrekant og du kan have behov for fornyet opmærksomhed på nye handlemuligheder.

Eksistens – når du er optaget af meningen med livet, hvem er du, hvad står du får, hvordan du forholder dig til livet og døden. Kan du være alene hvordan har du det med isolation osv. Når du mærker længslen efter at søge disse svar og har brug for at kigge på dem i et nyt perspektiv.

Familieterapi – måske I bare har rigtig svært ved at få sagt det I rigtig gerne vil sige uden at blive afbrudt eller fordi I er rigtig bange for at den anden skal blive for såret, så er det en mulighed at jeg kan skabe rummet og processen hvor jeg tager hånd om alle parter og at I som familie både kan få lyttet og talt og sammen gå herfra med nye indsigter og muligheder.

Følelsesforløsning – at få sat ord på tilbageholdte følelser fx sorg, vrede, afsky, frygt og at give følelserne et passende synligt udtryk og arbejde med at skabe energi og rum for at være hele dig og give dig nye handlemuligheder.

Grænsesætning – når du oplever at du har svært ved at sætte grænser i sociale sammenhænge, hvordan og hvornår uden at det ender op i en konflikt

Handlekraft – at forene tanker, krop og følelser i velovervejede beslutninger, at blive fortrolig med fornemmelsen af ansvar og styrke og nyde handlekraftens større livsrum.

Let/moderat depression – når du oplever dig modløs og sorte tanker dominerer, og du føler dig fastlåst og du har brug for at blive mødt i det der er svært for at forløse dig.

Mindfullness – for dig der gerne vil opleve hvad mindfullness er og hvad det kan give dig her og nu i form af nærvær, ro og afslappethed. Du vil igennem øvelser, fantasirejser og meditation komme ind i din inderste kerne og mærke hele dig og åbne op for din sanselige side.

Misbrug – Er du misbruger? I form af mad, tv, sport, arbejde, materielle goder, og du vil se nærmere på det misbrug ift. hvilke fordele og ulemper det giver mv. samtidig med at du vil se på nye handlemuligheder så er det en mulighed. Eller kommer du fra en familie med misbrug og har brug for at finde ud af hvad det betyder for dig og hvordan det influerer din hverdag og hvad du kan gøre for at passe på dig så er det også en mulighed.

Parforhold – terapi for par. Der skal to til at skændes. Konflikter kan være en gave til jer så I får mulighed for at lære mere om hinanden og komme tættere på hinanden og skabe mere nærvær. Det kan være at I har brug for et refleksivt rum hvor jeg vil tage hånd om begge parter og styre processen så I kan få mulighed for at bryde det negative mønstre og skabe kontakt og nærvær.

Skyggesider – De andre er idioter – Når du bliver irriteret på en anden, så har du fat i en skyggeside hos dig selv og hvis du ligefrem synes at alle andre mere eller mindre er idioter, så har du en kæmpe mulighed for at få en anden relation til dig selv og andre igennem at få arbejdet med dine skygger. Det kan også være du er interesseret i, at kende til dine skygger.

Spiseforstyrrelse – måske du er ved at udvikle en spiseforstyrrelse og vil gerne ud af det eller måske du har været i behandling i psykiatrien igennem længere tid og har brug for støtte til at minimere tilbagefald og videreudvikle hele DIG. Måske din familie og du har lyst til at komme og få et rum hvor i også har mulighed for at tale om det der kan være svært og hvor jeg vil lede processen med respekt for jer alle.

Terapeutiske Behandlinger
  • Depression
  • Familieproblemer
  • Mindfulness
  • Misbrugsproblemer
  • Parforhold i krise
  • Samlivsproblematikker
  • Spiseforstyrrelser
Terapiformer
  • Eksistentiel terapi
  • Gestaltterapi