Uddannelse
Ruben Instituttet

København

Ruben Instituttet

Ledere

Telefon

Compassion er kendetegnet for Ruben Instituttets 4-årig uddannelse til oplevelsesorienteret psykoterapeut. Du vil som studerende få en uddannelse hvor:

  • Compassion er livsholdningen
  • Neuroaffektive udviklingspsykologi er den overordnede teoretiske referenceramme
  • Oplevelsesorienteret psykoterapi er den metodiske tilgang

Psykoterapeutuddannelsen på Ruben Instituttet tilbyder en unik blanding af personlig vækst og faglig udvikling. Du vil som studerende lære at kombinere personlig modenhed med faglig kompetence igennem en udviklingsproces, hvor praksis, træning og teori vekselvirker med hinanden.  

Uddannelsen kombinerer flere forskellige tilgange indenfor den oplevelsesorienterede metode og giver elementer der er både nationalt og internationalt anerkendt. Du vil som studerende blandt andet opnå level 1-2 i Emotionsfokuseret terapi (EFT) og level 1-4 i fokusering (Inner Relationship focusing), samt træning i compassion (TIC).

På Ruben Instituttet vægter vi kvalitet og seriøsitet højt, hvorfor der arbejdes med små hold på maksimalt 15 studerende. Det giver i vores øjne den bedste dynamik på et hold og den bedste undervisning med størst muligt rum til den enkelte og til fællesskabet. Når vi arbejder med compassion så er tryghed, nærhed og plads til den enkeltes udvikling af væsentlig betydning.


Omfang

Uddannelsen indeholder 1600 underviserbesatte lektioner. Disse er fordelt på 44 moduler der hver er på 3 dage. Undervisningstiden er mellem 10-17 og kan foregå på enten hverdagshold (man-ons) eller weekendhold (fre-søn).

Undervisningen er fortrinsvist med fysisk fremmøde, men en mindre del foregår online.


Undervisere

Ruben Instituttet har undervisere der hver især er specialister på deres felt indenfor oplevelsesorienteret psykoterapi og derfor kan udbyde undervisning af høj kvalitet, anerkendt både nationalt og internationalt.

Vores uddannelse tager udgangspunkt i
Kropsterapi
,
Emotionsfokuseret psykoterapi
,

Uddannelsen giver blandt andet kompetencer inden for