Terapiformer: Udviklingsgrupper

Marianne Møllekær

Vi arbejder ud fra de udfordringer du kommer med. Ofte udspiller dine vanskeligheder sig i i dagligdags situationer. Via de tanker, følelser og sansninger du oplever, arbejder vi ind i dine psykiske lag og finder det blokerede sted. Dine beskyttelsesmønstre bliver nænsomt synlige og taget vare på og du får indsigt i dig selv og… Læs mere »

Bettina Kotasek

Jeg er eksamineret gestaltterapeut, på KGI, en 4-årig uddannelse i psykoterapi. Samtidig med terapeutstudiet tog jeg en overbygning og blev uddannet proceskonsulent. Jeg er uddannet sygeplejerske med 24 års erfaring indenfor ledelse. De sidste 10 år som hospicechef. I mit job som sygeplejerske, hospicechef og terapeut, har jeg altid været i kontakt med og tæt… Læs mere »

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Aida Mansoor

Mit navn er Aida Mansoor. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med Udsatte familier, børn og unge. Jeg har arbejdet som lærer i over 11 år og derefter som konsulent i flere kommuner inden for integration og dagtilbud- og skoleområdet. Jeg er uddannet Psykoterapeut, og har min egen praksis i Odense Centrum.… Læs mere »

Else Bek Andersen

PSYKOTERAPEUT – FAMILIETERAPEUT – SUPERVISOR Jeg har siden 1996 arbejdet som familieterapeut, siden 1999 som psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og underlagt foreningens etiske regelsæt. Desuden er jeg medlem af Foreningen for Integrativ Kunstterapi. Jeg har siden 2005 være selvstændig på fuld tid. I perioder med opgaver også for kommuner samt kommunale og… Læs mere »

Ane Mikkelsen

Depression Stress Angst Sorg Krise Samlivsproblemer – udvikling af parforholdet Skilsmisse og samlivsbrud Forældreskab Sammenbragt familie Forældrekurser – skilsmisse, sammenbragt familie Børne og ungegrupper – skilsmisse, trivsel, sygdom i familien

Gert Henning Rasmussen

Som ID psykoterapeut arbejder jeg ud fra et integralt (holistisk) livssyn med fokus på det hele menneske ud fra 4 forskellige perspektiver. 1: det indre psykiske liv (tanker, følelser, forestillinger og overbevisninger) 2: det fysiske liv (krop, biologi, hjerne, neurologi)… 3: en del af en kultur (relationer, roller) 4: en del af samfundet (socialisering, love… Læs mere »