Terapiformer: Psykodynamisk terapi

Christina Lehtinen

Mit fokus i terapien er på relationen og skabe et trygt rum at arbejde i. Jeg arbejder som udgangspunkt ud fra en psykodynamisk tilgang med fokus på oplevelser i barndommen og hvordan disse har betydning i nutiden; herunder anvender jeg den positive reformulering. Jeg tilbyder individuel terapi, men også coaching, supervision og lederudvikling, som tilrettelægges… Læs mere »

Lasse Pallesen

Mit navn er Lasse Pallesen, jeg er 38 år og min største passion er, hvordan vi ved at lytte til vores indre kan blive klarere på hvem vi er, og hvor vi er på vej hen. Jeg er oprindeligt uddannet antropolog, men i løbet af de seneste ti år, har mit liv ændret sig i… Læs mere »

Marianne Møllekær

Vi arbejder ud fra de udfordringer du kommer med. Ofte udspiller dine vanskeligheder sig i i dagligdags situationer. Via de tanker, følelser og sansninger du oplever, arbejder vi ind i dine psykiske lag og finder det blokerede sted. Dine beskyttelsesmønstre bliver nænsomt synlige og taget vare på og du får indsigt i dig selv og… Læs mere »

Anne-Marie Jansen

Indehaver af terapifællesskabet Body, Mind & Peace i Roskilde, ID-psykoterapeut MPF Jeg har undervist som lærer I folkeskolen i mere end 20 år og dermed arbejdet med børn og unge I det meste af mit arbejdsliv.

Karin Bjørn

Jeg tilbyder individuelle psykoterapeutiske samtaleforløb hvor du eksempelvis kan få hjælp til at håndtere: – Relationelle problemstillinger – Konflikter – Eksistentielle problemstilinger – Stress – Præstationsangst – Sorg el. tab – Spiseforstyrrelse og selvskade Udover at være eksamineret psykoterapeut MPF, er jeg certificeret coach på EMCC practitioner niveau og har fra mine job som coach… Læs mere »

Ella Norlyk Kristensen

Selvstændig Psykoterapeut med mere en 15 års terapeutisk erfaring med både voksne og unge. Tillige uddannet Life Coach. Unge erfaring fra Ungdomspsykiatrien og som ungerådgiver i Headspace. Oprindelig uddannet sygeplejerske.

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Silvia Hansen

Hos mig bliver du mødt med nærvær og med oprigtig interesse for det du kommer med. Jeg lægger stor vægt på tillid og tryghed i den terapeutiske relation, som er vigtige faktorer for bedring og for udvikling. I terapien skaber vi sammen et rum hvor ingen tanker, eller følelser er forbudte og hvor tiden er… Læs mere »

Lisbeth Andreassen Ryelund

Jeg blev uddannet psykoterapeut for 20 år siden og har siden hen uddannet mig som bla supervisor og i partjek. Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi, familiesamtaler samt rådgivning i forbindelse med skilsmisse. Derudover arbejder jeg som konsulent og underviser i organisationer og virksomheder.