Terapiformer: Narrativ psykoterapi

Bente Ghita Hansen

velkommen til Caminoterapi – psykoterapi i Lyngby Har du brug for hjælp fra en psykoterapeut til at få løst de udfordringer du slås med lige nu? Det kan være rigtig svært at række ud og bede om hjælp. Men du skal vide, at du langt fra er alene om at have det sådan. Jeg oplever… Læs mere »

Lotte Majken Kirkebye

Individuel psykoterapi og parterapi i Valby og online! Stå stærkt, drøm mindre, lev mere! – Livskrise, identitet, selvværd, grænser – Parforhold, kærlighed, familie, relationer, brud – Ny familie, sammenbragt, living apart together – Stress, tankemylder, Uro, angst

Teresa Jakubczyk Clausen

Psykoterapeut med speciale i traume- og familieterapi, familieterapeut, Cand. Pæd. Pæd. og pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traumeterapi. Arbejder sideløbende som foredragsholder, censor og gæsteunderviser på pædagoguddannelser. Har udgivet fagbøgerne. Personlig kendskab til traumer. Opvokset i Polen, hvilket har givet hende en særlig opmærksomhed for de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig… Læs mere »

Jeanette Ring Andersen

Jeg er grunduddannet socialrådgiver og har videreuddannet mig indenfor Narrativ terapi og oplevelsesorienteret psykoterapi. Jeg har mange års erfaring og indsigt i børn, unge og voksne og i mange forskellige måder at leve liv på. Jeg arbejder både som familieterapeut på en dagbehandlingsskole og har egen praksis. Jeg er gift og har to voksne piger.… Læs mere »

Tina Hornum Olson

Jeg er uddannet ergoterapeut og psykoterapeut og har i mange år arbejdet indenfor det sociale område i kommunal regi. Jeg har stor erfaring med mennesker der rammes af sygdom og funktionsnedsættelser og de udfordringer det medfører for den enkelte og for pårørende. Det gælder både når det er et barn, en ung eller en voksen… Læs mere »

Trine Jensen

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, hvilket jeg har arbejdet som de første 10 år af min karriere. Dette har givet mig erfaring i at arbejde med mennesker i sorg og krise, som følge af de tab som sygdom og lidelser førte med sig. Efterfølgende har jeg læst psykologi på pædagogisk universitet og har i forlængelse… Læs mere »

Jan Hoveling

Der findes mange forskellige former for psykoterapi. Inden for behandling af voksne er der to hovedretninger: kognitiv adfærdsterapi og psykoanalytisk psykoterapi. Begge former for terapi kan tilbydes som individuel terapi eller gruppeterapi. Et behandlingsforløb med kognitiv terapi varer som regel kortere tid end et behandlingsforløb med psykoanalytisk terapi. Typisk får man 10-20 sessioner med kognitiv… Læs mere »