Terapiformer: NADA forløb

Annette Nielsen

Jeg tilbyder både individuelt samtaleforløb og parsamtaler. Jeg tilbyder også terapi til grupper og faglig sparring. Uanset terapiformen har jeg altid en opmærksomhed på den kropslige del, da kroppen husker. Alting bliver lagret og ofte glemmer vi kroppen. Du kan gå med hovedpine eller spændinger og undres, fordi du ikke kan finde en forklaring.

Flemming Horsfeldt

Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut med egen klinik i Nuuk. Jeg er medlem af Psykoterapeutisk Forening – MPF.

Janne Søby

Intergral Psykoterapeut, Sandplayterapeut, Stress coach Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi, familieterapi, sandplay, stress coaching, kurser i mindfulness, samt undervisning i familieopstilling. Både professionelt og personligt har jeg gennem mange år beskæftiget mig med personlig udvikling. Gennem de sidste 25 år har jeg på forskellig vis haft mulighed for at støtte og vejlede børn, unge og… Læs mere »

Catrine Boas

Velkommen til Effektterapi. Jeg har de seneste år specialiseret mig i afhængighed og angst, Disse problematikker, kan snildt lede til andre udfordringer, eller være opstået af tidligere problemer. I effektterapi går vi i dybden med at undersøge hvornår problemet er tilstede og hvornår det endnu ikke har fået indflydelse i dit liv. Jeg har en… Læs mere »

Charlotte Rask

Jeg er uddannet psykoterapeut fra S.I.F., Systemisk Institut for Familieterapi, i 2009. Jeg arbejder med individuel, par- og familieterapi. Jeg er meget opmærksom på din eller jeres personlighed, sind og psyke og tilpasser derved terapien til din måde at arbejde og udvikle dig på. Jeg arbejder med din styrke, ressourcer, handlekraft og mod, så det… Læs mere »

Mette Gadegaard

Jeg er uddannet psykoterapeut og arbejder til dagligt med gruppeterapi, individuel terapi og walk and talk-samtaler. Det er vigtigt for mig, at skabe et fortroligt og trygt rum, hvor du kan være der med det du er berørt af. Jeg vil som din terapeut være med til at komme igennem det kendte og ukendte, der… Læs mere »