Terapiformer: Kunstterapi

Cœcilie Carlsen

Mit speciale er Coaching, Undervisning og Kunstterapi. Jeg tilbyder individuel – og gruppecoaching. Der tilbydes individuelle forløb (både ved fysisk fremmøde og online) Der tilbydes telefonkonsultation. Hjemmeside: https://caeciliecarlsencoaching.com

Sasja Iza Christensen

Hej og velkommen! At gå i terapi er en tillidssag. Som terapeut lægger jeg vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi nænsomt kan tage hånd om det svære for dig. Jeg lytter bag om dine ord og møder dig dér, hvor sårbarheder bliver til styrker, hvor skammen smelter, og hvor du… Læs mere »

Torun Birkbak

Jeg lægger særlig vægt på, at du får bedre kontakt til din kerne, idet det fremmer dit selvværd. Hovedparten af min klienter tilbydes psykodynamiske samtaleterapi, drømmeforståelse, tegne-/male-terapi,og andre terapiformer, når det er belejligt. Jeg inddrager spædbarnsterapi til børn og voksne, når der er traumer fra den helt tidlige barndom, hvor sproget ikke var aktivt endnu.… Læs mere »

Else Bek Andersen

PSYKOTERAPEUT – FAMILIETERAPEUT – SUPERVISOR Jeg har siden 1996 arbejdet som familieterapeut, siden 1999 som psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og underlagt foreningens etiske regelsæt. Desuden er jeg medlem af Foreningen for Integrativ Kunstterapi. Jeg har siden 2005 være selvstændig på fuld tid. I perioder med opgaver også for kommuner samt kommunale og… Læs mere »

Maline Tenggren

Arbejdsmiljø, herunder samarbejde, trivsel og processer i grupper og individuelt. Ledere sparring Medarbejder udvikling, herunder stress, udbrændthed, mobning etc. individuelt, en til en sparring, parforhold, sorg og kriser, angst, vrede og glæde, og hjælp til afklaring af din individuelle vej fremad i verden

Claus Munch

Kalder tiden på forandring? Går du med noget der er svært at tackle selv? Få psykoterapi på Østerbro i København. Jeg møder dig med nærvær og respekt. Du får et trygt og fortroligt rum hvor du kan udtrykke dig frit. Du får adgang til mere af dig. Jeg skiller mig ud med en særlig tilgang… Læs mere »

Michaela Bursche Noer

Jeg har hele mit voksenliv beskæftiget mig med at hjælpe andre til at forstå sig selv og få det bedre med sig selv. Som lærer i folkeskolen har mit fokus været 2-delt: først og fremmest har det været på hver enkelt elevs trivsel og dernæst på indlæring og undervisning. Jeg har videre- og efteruddannet mig… Læs mere »

Bina Vainer

Anvender øvelser på gulvet, tegning og andre kropsligt funderede metoder. Arbejder intuitivt og nærværende med respekt for det du kommer med. Meditative øvelser, familieopstilling og kontakt til din essens kan indgå. Hjertevarme fremfor professionel distance. Kom som du er!