Terapiformer: Kunstterapi

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Charlotte Sjöström

Charlotte is an Integrative Psychotherapist ( SAPU ), Jungian Analyst ( DSAP, IAAP) in private practice Stockholm Sweden and by appointment in central Copenhagen. With a base as a Mental Health Specialist and Danish trained Aut. Physiotherapist she holds a Master degree in Creative Arts therapies – Dance Movement therapy from the Laban Center London… Læs mere »

Deva Anaya

Jeg har arbejdet kunst- og psykoterapeutisk siden 2003 og er i dag daglig leder af og underviser på Sjælsro skolen. Jeg tilbyder private sessioner, undervisning og supervision. Min tilgang er esoterisk/jungiansk.

Cœcilie Carlsen

Mit speciale er Coaching, Undervisning og Kunstterapi. Jeg tilbyder individuel – og gruppecoaching. Der tilbydes individuelle forløb (både ved fysisk fremmøde og online) Der tilbydes telefonkonsultation. Hjemmeside: https://caeciliecarlsencoaching.com

Sasja Iza Christensen

Hej og velkommen! At gå i terapi er en tillidssag. Som terapeut lægger jeg vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi nænsomt kan tage hånd om det svære for dig. Jeg lytter bag om dine ord og møder dig dér, hvor sårbarheder bliver til styrker, hvor skammen smelter, og hvor du… Læs mere »

ane fensteen

Velkommen til Ane Fensteen Psykoterapi At gå i terapi er en investering i dig selv og i din udvikling. Individuelle terapeutiske samtaler er for dig, som ønsker at skabe en forandring i dit liv. Udgangspunktet er dit ønske om en forandring i dit liv. I et psykoterapeutisk forløb kan jeg bl.a. hjælpe dig med: Udfordringer… Læs mere »

Nadja Liv Lehn

Certificeret ID Psykoterapeut. Bachelor i tilknytning og eksistentiel psykoterapi. Mulige Temaer: Eksistentielle kriser og komplekse udfordringer: Sorg og tab, traumatiske hændelser, udviklingstraumer. Tilknytningsproblematikker, forladthed, angst, ensomhed og stress. Kreative begrænsninger i det kunstneriske virke. I terapien kigger vi på hvad der der er hændt dig, i et fordomsfrit og nærværende rum. Sammen undersøger og identificerer… Læs mere »

Torun Birkbak

Jeg lægger særlig vægt på, at du får bedre kontakt til din kropskerne: Det fremmer dit selvværd. Hovedparten af min klienter tilbydes psykodynamiske samtaleterapi, drømmeforståelse, tegne-/male-terapi,og andre terapiformer, når det er belejligt. Jeg inddrager spædbarnsterapi til børn og voksne, når der er traumer fra den helt tidlige barndom, hvor sproget ikke var aktivt endnu. Disse… Læs mere »