Terapiformer: Integreret psykoterapi

Pernille Harreschou

Jeg er uddannet i kybernetisk psykologi og integreret psykoterapi ved Vedfelt Instituttet og tilbyder individuel terapi igennem samtale, tegning, kropssansning, meditation og arbejde med nattens drømme. Ved at arbejde med forskellige indgangsvinkler til det ubevidste kan du opnå en dybdegående og vedvarende forandring i dit liv og sind. Vi arbejder i et nænsomt, roligt tempo… Læs mere »

Lisbeth Hald

Jeg blev uddannet lærer for 25 år siden og har arbejdet som lærer lige siden og lige nu arbejder jeg på Hundborg Friskole, hvor jeg er ansat som lærer og psykoterapeut. Jeg har mange samtaler med børn og unge gennem mit arbejde. Som Psykoterapeut er jeg specialiceret i Sandplay, tegneterapi, familieopstilling, tidligtraumeforløsning/spædbarnsterapi. Mine samtaler tager… Læs mere »

Henriette Lind

Genklang Psykoterapi – relationel psykoterapi med krop, sind og sjæl. Helhedsorienteret, integral og dynamisk. Udgangspunkt er Dig. Klienter siden forår 2019. ID Psykoterapeut, eksamineret forår 2021. NARM Traumeterapeut studerende – komplekse traumer/c-ptsd. Egen udviklingsproces siden 2011.

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Sine Sejersen

Jeg er 46 år og uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet (MPF), som er en 4-årig uddannelse med teori, terapi i praksis, supervision og egenterapi. Jeg er også uddannet relationscoach. Min baggrund er desuden 25 års erfaring fra det private erhvervsliv i større virksomheder, hvor jeg har arbejdet med kommunikation og markedsføring. Jeg tilbyder kybernetisk psykoterapi… Læs mere »

Philippe Christiansen

Kybernetisk psykoterapi tilbydes som udviklet på Vedfelt Instituttet. Terapien er anerkendende med fokus på dine egne ressourcer og evne til selvregulering og udvikling. Du støttes i at komme i kreativ kontakt med det der kan hjælpe dig videre i livet – både det du har en bevidst fornemmelse af ville kunne hjælpe dig, men også… Læs mere »

Anette Jacobsen

Terapi i det fri tilbyder et varierende terapi- og udviklingsforløb, der ikke begrænser sig til samtale alene. I naturen øges vores positive følelser, og blodtryk, stresshormonniveau og muskelspændinger falder. Dette sker ubevidst. Disse naturlige fordele integrerer jeg i terapien, og derfor foregår møderne som udgangspunkt i skoven hos mig. Som uddannet Integreret Psykoterapeut anvender jeg… Læs mere »

Anne-Mette Sleimann

Jeg er uddannet både folkeskolelærer og socialpædagog og har har praktiseret psyko- & hypnoterapi siden 2011 – samt superviseret, såvel individuelt som i diverse personalegrupper, siden 2016. Dette i personalegrupper i psykiatrien (Regionen), som i kommunale- og private institutioner, dagplejen, plejen mv. I klinikken, på min privatadresse i Ribe, vil du blive mødt af mig… Læs mere »