Terapiformer: Hypnose

Rie Moustgaard

Det er for mig vigtig at min klinik er et rart sted at komme, det skal være sådan at du føler dig tryg og godt tilpas når du træder ind af min dør. Hos mig vil du få et frirum, hvor der vil være fuldt fokus på DIG og det der optager dig

Carsten Fabricius

Carsten Fabricius har gennem mere end 25 år arbejdet med menneskers udfordringer. At blive budt indenfor i en dialog er afgørende for, om jeg får mulighed for indflydelse – om jeg overhovedet vil blive betragtet som “Hjælper” Når det menneske, du forsøger at nå med din stemme, tilsyneladende ikke hører efter hvad du siger, så… Læs mere »

Lene Søe

Parterapi og relationer er mit hjertebarn. Jeg møder det enkelte menneske præcis hvor du er. Du bliver guidet i at hele de ubalancer du har i dig, med det formål at opnå de ønsker du har gennem livet. Uanset hvilke lidelser du møder, så er der betydelig hjælp du fortjener at få, og det er… Læs mere »

Anette Christensen

Mange års erfaring med parterapi, familieterapi, individuel terapi. Samtaler, sandplay- og hypnoterapi for børn, unge og voksne

Annethe Zøss Rasmussen

Kognitiv, systemisk, eksistentiel eller hvilken terapiform der er bedst for den enkelte klients session. Har også en 2 årig hypnoterapeut uddannelse fra 2009. Angst i alle sine måder at være på. Stress, Depression, lavt selvværd. Er du eller dit barn særligt sensitivt – er formand for Særligt Sensitive Fyn. Problemer i parforholdet. Spiseforstyrrelser. Søvnproblemer. PTSC.… Læs mere »

Anders Aagaard

Hypnose kan med fordel anbefales som redskab til behandling bl.a.: Rygestop, flyskræk, vægttab, mobilafhængighed, slankekur, overvægt, fobier, stress, neglebidning, lavt selvværd, særligt sensitive, indre uro, angstbehandling og angst for angsten, panikangst, mobning, præstationsangst, jalousi, eksamensskræk, astma, tvangstanker, sorg, dødsfald, spiseforstyrrelser, bulimi, anoreksi, sukkertrang, overspisning, fedme, depression, ludomani, angstanfald, lav selvtillid, depressionsbehandling, alternativ til lykkepiller og… Læs mere »

Christina Ekmann

Jeg bruger kropsterapi, hypnose og energiarbejde til at støtte jeget