Terapiformer: Hypnose

Diana Skriver

Jeg har haft selvstændig praksis siden 2019, og jeg har specialiseret mig i teamtikker som lavt selvværd, stress, depression, angst, traumer og relationsproblemer. Jeg arbejder holistisk og undersøger derfor både, følelser, adfærd, tanker og kropsfornemmelser. Således at vi har været hele vejen rundt og får balance i hele dit system. Jeg interesserer mig meget for… Læs mere »

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Rie Moustgaard

Det er for mig vigtig at min klinik er et rart sted at komme, det skal være sådan at du føler dig tryg og godt tilpas når du træder ind af min dør. Hos mig vil du få et frirum, hvor der vil være fuldt fokus på DIG og det der optager dig

Kitt Gudrun Clemmens

Psykoterapi, mindfulness og hypnose indgår i mine forløb, jeg giver en kort introduktion ved en telefonisk forsamtale. Det giver større bevidsthed og åbner op for muligheder at kunne bringe de forskellige former i spil. Jeg har altid været optaget af, hvordan og hvorfor vi mennesker reagerer, som vi gør i forhold til relationer og i… Læs mere »

Carsten Fabricius

Carsten Fabricius har gennem mere end 25 år arbejdet med menneskers udfordringer. At blive budt indenfor i en dialog er afgørende for, om jeg får mulighed for indflydelse – om jeg overhovedet vil blive betragtet som “Hjælper” Når det menneske, du forsøger at nå med din stemme, tilsyneladende ikke hører efter hvad du siger, så… Læs mere »

Christine A. Kolling

Jeg tilbyder individuel terapi enten ved fysisk fremmøde i klinikfællesskab i Rødovre eller online. Gennem en psykoterapeutisk samtale, italesætter og arbejder vi med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at du fx oplever frygt, bekymring, tankemylder, stress, tristhed eller andet. Psykoterapi handler om at støtte og hjælpe dig med at få indsigt i… Læs mere »

Lene Søe

Parterapi og relationer er mit hjertebarn. Jeg møder det enkelte menneske præcis hvor du er. Du bliver guidet i at hele de ubalancer du har i dig, med det formål at opnå de ønsker du har gennem livet. Uanset hvilke lidelser du møder, så er der betydelig hjælp du fortjener at få, og det er… Læs mere »

Anette Christensen

Mange års erfaring med parterapi, familieterapi, individuel terapi. Samtaler, sandplay- og hypnoterapi for børn, unge og voksne

Annethe Zøss Rasmussen

Kognitiv, systemisk, eksistentiel eller hvilken terapiform der er bedst for den enkelte klients session. Har også en 2 årig hypnoterapeut uddannelse fra 2009. Angst i alle sine måder at være på. Stress, Depression, lavt selvværd. Er du eller dit barn særligt sensitivt – er formand for Særligt Sensitive Fyn. Problemer i parforholdet. Spiseforstyrrelser. Søvnproblemer. PTSC.… Læs mere »

Anders Aagaard

Anders Aagaard tilbyder Parterapi Hypnose og Psykoterapi i København. Kan med fordel anbefales som redskab til behandling bl.a.: Rygestop, flyskræk, vægttab, mobilafhængighed, slankekur, overvægt, fobier, stress, neglebidning, lavt selvværd, særligt sensitive, indre uro, angstbehandling og angst for angsten, panikangst, mobning, præstationsangst, jalousi, eksamensskræk, astma, tvangstanker, sorg, dødsfald, spiseforstyrrelser, bulimi, anoreksi, sukkertrang, overspisning, fedme, depression, ludomani,… Læs mere »