Terapiformer: Børneterapi

Pernille Young

Jeg er certificeret psykoterapeut fra ID Academy ved Ole Vadum Dahl fra 2013 med egen praksis i Silkeborg og online. Min baggrund er som lærer for børn og unge med svære problemstillinger og med fokus ind i trivsel. Jeg har er specialiseret i angst, depression og stress med en bred erfaring ind i langt flere… Læs mere »

Rikke Hemicke

Jeg er velfunderet i mit faglige og personlige fundament. Jeg er målrettet og professionel, samtidig med, at jeg kan formidle forståelse og empati gennem mit personlige engagement og anerkendende livssyn. Jeg har stor viden om udviklingspsykolog og tilknytningspsykologi og dermed udvikling af samspil og mønstre der kan være såvel symptomskabende som helende. Jeg er god… Læs mere »

Lisbeth Hald

Jeg blev uddannet lærer for 25 år siden og har arbejdet som lærer lige siden og lige nu arbejder jeg på Hundborg Friskole, hvor jeg er ansat som lærer og psykoterapeut. Jeg har mange samtaler med børn og unge gennem mit arbejde. Som Psykoterapeut er jeg specialiceret i Sandplay, tegneterapi, familieopstilling, tidligtraumeforløsning/spædbarnsterapi. Mine samtaler tager… Læs mere »

Teresa Jakubczyk Clausen

Psykoterapeut med speciale i traume- og familieterapi, familieterapeut, Cand. Pæd. Pæd. og pædagog. Diverse efteruddannelser inden for traumeterapi. Arbejder sideløbende som foredragsholder, censor og gæsteunderviser på pædagoguddannelser. Har udgivet fagbøgerne. Personlig kendskab til traumer. Opvokset i Polen, hvilket har givet hende en særlig opmærksomhed for de kulturelle barrierer, der kan virke indforståede. Har uddannet sig… Læs mere »

Kathrine Hemmingsen

Jeg laver individuel terapi, par- og familieterapi samt familierådgivning. Jeg arbejder med relationerne i centrum – både dem til andre og den til dig selv.

Pia Maria Christine Sommergaard

Velkommen til. I min væren og ageren vægter jeg det helt nære i arbejdet og i relationen med mennesker, med fokus på det væsentligste for den enkelte. Mødet med en terapeut eller et andet menneske kan være begyndelsen på en ny rejse hvor udviklingen udfolder sig i en organisk proces over tid, så både krop,… Læs mere »

Kirstine Hockerup

Jeg hedder Kirstine, er 48 år og bor i Gl. Rye sammen med min mand og vores tre børn teenagebørn. Jeg har bred erfaring med børn og unge i en eller anden form for udfordringer, da jeg har været lærer indenfor specialområdet i 20 år. Jeg er uddannet narrativ samtaleterapeut fra Dispuk og har efterfølgende… Læs mere »

Jane Magaard

Jeg hedder Jane Magaard og tilbyder samtaleterapi til enkeltpersoner, par og familier. Du vil blive mødt med nærvær, respekt og tryghed. Jeg hjælper dig med at finde fodfæste, så du kan leve dit liv lige nu og her med ro og overskud. At hjælpe dig med at finde frem til dine værdier og kaste lys… Læs mere »