Terapeutisk behandling: Personlighedsforstyrrelser

Allon Benn Abramovvitz

Kognitiv psykoterapeut Medlem af Motivational Interviewing Network of Trainers MINT Socialrådgiver Mange års erfaring indenfor terapi til unge og afhængige Arbejder til dagligt som leder i AlfaRehab

Maja Lomborg Treebak

Oplever du: At de samme uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre dukker op igen og igen? At livet føles tungt, og at du sjældent er glad? En følelse af utilstrækkelighed og manglende selvværd, der forhindrer dig i at sige til og fra? At have følelser som du ikke forstår og har svært ved at håndtere selv? At… Læs mere »

Pia Pedersen

Jeg er født og opvokset i Skagen, bosat i Frederikshavn. Jeg er mor, svigermor, mormor og bonusmor. Jeg har været gift og selv gennemlevet en skilsmisse. Stiftet ny familie og fået et bonusbarn. Personligt har jeg selv gennemlevet mange erfaringer i livet – på godt og ondt. Jeg brænder for det mellemmenneskelige samspil, det der… Læs mere »

Rikke Krogh Andersen

Jeg er selvstændig psykoterapeut med over 20 års erfaring indenfor skematerapi, gestalt og ACT terapi. Som jeg anvender i en bred vifte og ofte i en kombination som støtter og hjælper dig bedst. Jeg tilbyder behandling med særligt fokus på dine destruktive mønstre og gentagelser i dit liv. Med støtte og vejledning til en øget… Læs mere »

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Jeanette Ring Andersen

Jeg er grunduddannet socialrådgiver og har videreuddannet mig indenfor Narrativ terapi og oplevelsesorienteret psykoterapi. Jeg har mange års erfaring og indsigt i børn, unge og voksne og i mange forskellige måder at leve liv på. Jeg arbejder både som familieterapeut på en dagbehandlingsskole og har egen praksis. Jeg er gift og har to voksne piger.… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Gitte Nordahl

Jeg hedder Gitte Nordahl. Er uddannet Chock-Traumeterapeut (SE), Kognitiv terapeut samt Psykoterapeut (Gestaltterapeut). Herudover er jeg uddannet Mindfulness instruktør (Kognitiv basseret stress reduktion). Jeg har de seneste 18 år arbejdet som professionel terapeut og har bred erfaring og interesse for unge med personlighedsforstyrrelser (f.eks. borderline og spiseforstyrrelser)opmærksomhedsforstyrrelser (f.eks. ADHD) – kontaktvanskeligheder (f.eks.asperger/autisme) samt angst, lavt… Læs mere »

Meghna Sckerl

PSYCHOTHERAPY FOR IMPROVED MENTAL HEALTH: Over the last 10 years, I have specialised in providing psychotherapy to address mental health issues such as excessive anxiety, distress from stress, prolonged trauma, depression and dis-regulated emotional and relational issues. Basically, when negative thoughts take over, leaving you out of control or hopeless and in a pattern of… Læs mere »

Ricki Hjort Jørgensen

Psykoterapi handler om at støtte mennesker i at få det bedste ud af sig selv og livet; at øge livskvaliteten. Hos mig handler psykoterapi om at hjælpe klienter ud af livets vanskelige perioder og støtte dem i at opnå deres fulde potentialer. I ISTDP arbejdes der med de forsvarsmekanismer der begrænser livskvaliteten, skaber symptomer og… Læs mere »