Terapeutisk behandling: Fobier

Linda Pop Pedersen

Jeg arbejder med at støtte dig til en generelt bedre mental trivsel ved hjælp af bl.a. emotionsfokuseret terapi i forbindelse med mange typiske tematikker, som vi mennesker oplever og udfordres med, her er blot et par eksempler: At man ikke mærker eller har adgang til specifikke følelser At der er en massiv selvkritisk indre dialog… Læs mere »

Ole Conrad Kondrup

Ledelseskonsulent og psykoterapeut MPF Arbejder primært med ledere og specialister i erhvervslivet, som er ramt af stress, angst, depression. Arbejder også med teamdynamik, konflikthåndtering, krisestyring og kommunikationstræning.

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Camilo Henriquez

Welcome! I’m a Clinical Psychologist with 9 years of working experience and I offer Online Psychotherapy services in English and Spanish. Additionally, I offer counseling, group intervention in mental health, content creation about mental health, and academic research in topics connected to mental health and related technologies. Working with me you will experience a professional… Læs mere »

Gitte Nordahl

Jeg hedder Gitte Nordahl. Er uddannet Chock-Traumeterapeut (SE), Kognitiv terapeut samt Psykoterapeut (Gestaltterapeut). Herudover er jeg uddannet Mindfulness instruktør (Kognitiv basseret stress reduktion). Jeg har de seneste 18 år arbejdet som professionel terapeut og har bred erfaring og interesse for unge med personlighedsforstyrrelser (f.eks. borderline og spiseforstyrrelser)opmærksomhedsforstyrrelser (f.eks. ADHD) – kontaktvanskeligheder (f.eks.asperger/autisme) samt angst, lavt… Læs mere »

Ricki Hjort Jørgensen

Psykoterapi handler om at støtte mennesker i at få det bedste ud af sig selv og livet; at øge livskvaliteten. Hos mig handler psykoterapi om at hjælpe klienter ud af livets vanskelige perioder og støtte dem i at opnå deres fulde potentialer. I ISTDP arbejdes der med de forsvarsmekanismer der begrænser livskvaliteten, skaber symptomer og… Læs mere »

Anne-Mette Sleimann

Jeg er uddannet både folkeskolelærer og socialpædagog og har har praktiseret psyko- & hypnoterapi siden 2011 – samt superviseret, såvel individuelt som i diverse personalegrupper, siden 2016. Dette i personalegrupper i psykiatrien (Regionen), som i kommunale- og private institutioner, dagplejen, plejen mv. I klinikken, på min privatadresse i Ribe, vil du blive mødt af mig… Læs mere »

Bettina Lund-Strøier

Udover at være psykoterapeut har jeg erfaring fra sundhedssektoren og beskæftigelsesområdet. Det har givet mig stor erfaring i den ‘vanskelige samtale’ når livet gør ondt. Via min lederkarriere og erfaring som selvstændig indenfor rekruttering og HR, har jeg opstået kompetencer til at arbejde med hvordan kommer jeg videre herfra og hvad skal jeg egentlig med… Læs mere »

Jan Hoveling

Der findes mange forskellige former for psykoterapi. Inden for behandling af voksne er der to hovedretninger: kognitiv adfærdsterapi og psykoanalytisk psykoterapi. Begge former for terapi kan tilbydes som individuel terapi eller gruppeterapi. Et behandlingsforløb med kognitiv terapi varer som regel kortere tid end et behandlingsforløb med psykoanalytisk terapi. Typisk får man 10-20 sessioner med kognitiv… Læs mere »

Gitte Volsmann

Hos mig er nærvær, tryghed og faglighed vigtige nøgleord. jeg er optaget af at møde dig som det menneske du er, at lytte til de udfordringer som du er ramt af. jeg vil hjælpe dig til at (gen)opdage nye foretrukne måder at være i livet på. Jeg tilbyder individuelle samtaler, til par og familier. Jeg… Læs mere »