Terapeutisk behandling: Bipolare lidelser

Christina Lehtinen

Mit fokus i terapien er på relationen og skabe et trygt rum at arbejde i. Jeg arbejder som udgangspunkt ud fra en psykodynamisk tilgang med fokus på oplevelser i barndommen og hvordan disse har betydning i nutiden; herunder anvender jeg den positive reformulering. Jeg tilbyder individuel terapi, men også coaching, supervision og lederudvikling, som tilrettelægges… Læs mere »

Marianne Møllekær

Vi arbejder ud fra de udfordringer du kommer med. Ofte udspiller dine vanskeligheder sig i i dagligdags situationer. Via de tanker, følelser og sansninger du oplever, arbejder vi ind i dine psykiske lag og finder det blokerede sted. Dine beskyttelsesmønstre bliver nænsomt synlige og taget vare på og du får indsigt i dig selv og… Læs mere »

Heidi Struve

NLP-Psykoterapeut – Sexolog – Parterapeut – Stressterapeut – Løsningsfokuseret terapeut – Master Coach Jeg arbejder eklektisk, dvs. at jeg anvender flere forskellig terapeutiske retninger. Jeg skaber et trygt, tillidsfuldt og anerkendende rum. Et rum med nærværende, anerkendende og motiverende samtale ofte ledsaget af øvelser og hjemmeopgaver, der tager udgangspunkt i dig, og det du ønsker… Læs mere »

Line Reif

Et godt samarbejde kræver åbenhed og tillid fra os begge, derfor er det altid min 1. prioritet at arbejde for det. Du vil møde en varm, uhøjtidelig og tryg stemning hos mig. Vi skal sammen skabe en mulighed for der kan opstå nye tanker og forståelser, hvor nye handlinger kan blive prøvet af. Terapien skal… Læs mere »

Betina Ludvigsen

Hej, Jeg hedder Betina og er uddannet psykoterapeut og supervisor indenfor den Narrative og systemiske retning. Jeg tilbyder individuelle samtaler til børn, unge, og voksne, par og familieterapi. Derudover tilbyder jeg supervision både individuel og grupper. Min intention i vores samtaler er, at du/I oplever at blive klogere på eget liv, og at du/I får… Læs mere »

Aida Mansoor

Mit navn er Aida Mansoor. Jeg har over 20 års erfaring med at arbejde med Udsatte familier, børn og unge. Jeg har arbejdet som lærer i over 11 år og derefter som konsulent i flere kommuner inden for integration og dagtilbud- og skoleområdet. Jeg er uddannet Psykoterapeut, og har min egen praksis i Odense Centrum.… Læs mere »

Ellen Jepsen

Med en uddannelse som socialpædagog har jeg i mere end 30 år beskæftiget mig med mennesker, på døgninstitution for unge, og som bostøtte i Socialpsykiatrien for forældre, familier og enkeltpersoner i Lolland Kommune. Jeg har igennem mange år været den person, der har støttet børn, unge og familier i at mestre deres hverdag og de… Læs mere »

Birgitte Tærsbøl

Mit speciale er Metakognitiv terapi og Kognitiv terapi til mennesker med Affektive lidelser – depression og bipolare lidelser type II, angst og stress. Jeg tilbyder vejledning og undervisning og terapi, også til pårørende. Der tilbydes individuelle terapeutiske forløb ( både ved fysisk fremmøde og online) Der tilbydes telefonkonsultation. Hjemmeside : www.birgitte-taersbol.dk Facebook : Birgitte Tærsbøl… Læs mere »

Fin Egenfeldt-Nielsen

Jeg er uddannet som psykoanalytisk og dynamisk psykoterapeut. En del af uddannelsen tog jeg i London. Jeg er cand.mag i filosofi og historie fra KU og navigatør. Fra 1980 til 2002 arbejdede jeg i en døgninstitution for anbragte børn og unge som leder og terapeut. Her arbejdede vi også med tilgrænsende familieproblemer. Jeg har superviseret… Læs mere »