Terapeutisk behandling: Bipolare lidelser

Allon Benn Abramovvitz

Kognitiv psykoterapeut Medlem af Motivational Interviewing Network of Trainers MINT Socialrådgiver Mange års erfaring indenfor terapi til unge og afhængige Arbejder til dagligt som leder i AlfaRehab

Rikke Krogh Andersen

Jeg er selvstændig psykoterapeut med over 20 års erfaring indenfor skematerapi, gestalt og ACT terapi. Som jeg anvender i en bred vifte og ofte i en kombination som støtter og hjælper dig bedst. Jeg tilbyder behandling med særligt fokus på dine destruktive mønstre og gentagelser i dit liv. Med støtte og vejledning til en øget… Læs mere »

Maria Louise Blichfeldt

Maria Louise Blichfeldt, psykoterapeut MPF – hypnoterapeut – stress coach -supervisor – konsulent – kursusleder og meget mere…. Specialiseret i PTSD, angst, depression, senfølger af opvækst i dysfunktionelle familier, familieterapi oma. Metoderne er en kombination af især disciplinerne og traditionerne i Gestaltterapi, Jungs Dybdepsykologi, Transpersonlig Psykologi, Kropterapi og Kunstterapi. Udgangspunktet for psykoterapien er den Eksistentielle… Læs mere »

Camilo Henriquez

Welcome! I’m a Clinical Psychologist with 9 years of working experience and I offer Online Psychotherapy services in English and Spanish. Additionally, I offer counseling, group intervention in mental health, content creation about mental health, and academic research in topics connected to mental health and related technologies. Working with me you will experience a professional… Læs mere »

Bettina Lund-Strøier

Udover at være psykoterapeut har jeg erfaring fra sundhedssektoren og beskæftigelsesområdet. Det har givet mig stor erfaring i den ‘vanskelige samtale’ når livet gør ondt. Via min lederkarriere og erfaring som selvstændig indenfor rekruttering og HR, har jeg opstået kompetencer til at arbejde med hvordan kommer jeg videre herfra og hvad skal jeg egentlig med… Læs mere »

Martin Østermann Madsen

Terapi tilbydes til dig der enten har udfordringer i livet, eller ønsker at blive klogere på dine egne handlemekanismer. Du vil være i centrum og du mødes i øjenhøjde uden fordømmelse hos mig. Nysgerrig så ring gerne for en uforpligtende snak, så ser vi om kemien passer.

Deva Anaya

Jeg har arbejdet kunst- og psykoterapeutisk siden 2003 og er i dag daglig leder af og underviser på Sjælsro skolen. Jeg tilbyder private sessioner, undervisning og supervision. Min tilgang er esoterisk/jungiansk.

Jette Blok

Med en baggrund inden for Gestaltterapi, Eksistentiel Psykoterapi, Neuroaffektiv Udviklingspsykologi og Emotions Fokuseret Terapi, som alle er oplevelsesorienterede og fænomenologiske – inviterer jeg dig nænsomt til at kende dig selv endnu bedre – forløse det, der ikke virker i dag og give dig et mere frit liv, hvor du er mere i førerhuset i forhold… Læs mere »

Christina Lehtinen

Mit fokus i terapien er på relationen og skabe et trygt rum at arbejde i. Jeg arbejder som udgangspunkt ud fra en psykodynamisk tilgang med fokus på oplevelser i barndommen og hvordan disse har betydning i nutiden; herunder anvender jeg den positive reformulering. Jeg tilbyder individuel terapi, men også coaching, supervision og lederudvikling, som tilrettelægges… Læs mere »