Terapeutisk behandling: ADHD

Bente Ghita Hansen

velkommen til Caminoterapi – psykoterapi i Lyngby Har du brug for hjælp fra en psykoterapeut til at få løst de udfordringer du slås med lige nu? Det kan være rigtig svært at række ud og bede om hjælp. Men du skal vide, at du langt fra er alene om at have det sådan. Jeg oplever… Læs mere »

Rikke Hemicke

Jeg er velfunderet i mit faglige og personlige fundament. Jeg er målrettet og professionel, samtidig med, at jeg kan formidle forståelse og empati gennem mit personlige engagement og anerkendende livssyn. Jeg har stor viden om udviklingspsykolog og tilknytningspsykologi og dermed udvikling af samspil og mønstre der kan være såvel symptomskabende som helende. Jeg er god… Læs mere »

Allon Benn Abramovvitz

Kognitiv psykoterapeut Medlem af Motivational Interviewing Network of Trainers MINT Socialrådgiver Mange års erfaring indenfor terapi til unge og afhængige Arbejder til dagligt som leder i AlfaRehab

Rikke Birgitte Juul

Jeg er oplevelsesorienteret og eksistentiel terapeut. Herudover trækker jeg på emotionsfokuseret og neuroaffektiv teori.

Pia Pedersen

Jeg er født og opvokset i Skagen, bosat i Frederikshavn. Jeg er mor, svigermor, mormor og bonusmor. Jeg har været gift og selv gennemlevet en skilsmisse. Stiftet ny familie og fået et bonusbarn. Personligt har jeg selv gennemlevet mange erfaringer i livet – på godt og ondt. Jeg brænder for det mellemmenneskelige samspil, det der… Læs mere »

Jeanette Ring Andersen

Jeg er grunduddannet socialrådgiver og har videreuddannet mig indenfor Narrativ terapi og oplevelsesorienteret psykoterapi. Jeg har mange års erfaring og indsigt i børn, unge og voksne og i mange forskellige måder at leve liv på. Jeg arbejder både som familieterapeut på en dagbehandlingsskole og har egen praksis. Jeg er gift og har to voksne piger.… Læs mere »

Bente von Monrath

‘Psykologerne Skanderborg’ drives af Hannah von Monrath, som er Specialist i Psykoterapi, autoriseret Psykolog og certificeret Parterapeut med speciale i stressbehandling og sorg- og krisehåndtering – både individuelt og i parforhold. Der tilbydes specialiseret hjælp til Stressbehandling Sorgbehandling Livskriser Parterapi Supervision og undervisning

Rikke Hammer Jørgensen

Som psykoterapeut tager jeg altid udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for dig. Sammen undersøger vi, hvordan du bærer dig ad med at være den du er, hvordan du ser verden og dig selv i den. Jeg arbejder oplevelsesorienteret, hvilket betyder, at vi kommer til at tage udgangspunkt i det, vi oplever sammen i terapien… Læs mere »

Kerime Abay

My name is Kerimé Abay (she/her) and I am the founder of Hue Therapy. I’m a qualified Counsellor and Psychotherapist with a BASocialSC and M.Counselling. I specialised in relationship therapy which aims to support individuals (including young people and adult’s), couples and families to navigate relationship with themselves, others, their communities and natural environment. At… Læs mere »