Corona-restriktioner og hjælpepakker

Myndighederne har som bekendt forlænget de gældende restriktioner frem til søndag den 7. februar, og vores anbefaling til medlemmerne er stadig de samme. At vi opfordrer alle til at følge restriktionerne og bakke op om anbefalingerne, og deltage i at smitten ikke breder sig.

Vi har skrevet om anbefalingerne i detaljer HER

 

Psykoterapeuter kan søge om kompensation

Hvad angår hjælpepakker, så kan psykoterapeuter ligesom sidste periode med nedlukning, søge om kompensation.

Perioden, inden for hvilken man kan søge kompensation, løber fra den 9. december 2020, og indtil der igen åbnes op.

Som ansøger skal du kunne dokumentere, at du i år i kompensationsperioden har et omsætningstab på minimum 30% i forhold til den samme periode i 2019. Hvis du har et omsætningstab på mindre end 30%, er du ikke berettiget til at søge ordningen.

Læs mere og følg med på vores side om COVID-19 her:

 

COVID-19