Corona og nye restriktioner

Så kom der igen nye restriktioner.

Myndighederne meldte i går den 16/12 ud, at alle ”liberale serviceerhverv, hvor den nødvendige smitteforebyggende afstand ikke kan sikres, herunder frisører, massører, tatovører, køreskoler mv., lukker fra mandag den 21. december 2020 til og med 3. januar 2021.”

Det betyder helt lavpraktisk, at vores medlemmer fortsat gerne må have samtaler, hvis alle krav om afstand, udluftning og afspritning efterleves.

Dansk Psykoterapeutforening vil dog på baggrund af det stigende smittetryk opfordre alle medlemmer til så vidt muligt at klare samtaler via telefon, online eller ude i den fri luft. Og hvis dette ikke er muligt, så opfordrer vi til fortsat at følge de gode råd og retningslinier, der allerede er udstukket.

Corona og sikkerhed i klinikken

Kurser og fyraftensmøder i januar og februar 2021 vil med stor sandsynlighed blive flyttet til nye datoer. Alle tilmeldte vil få direkte besked.