Invitation til Danmarks Mentale Sundhedsdag 2020

OPDATERET 1. OKT. – Arrangement i Aarhus den 5. oktober og København den 7. oktober er begge UDSAT pga. corona.

Under corona-pandemien er trivslen i arbejdslivet blevet udfordret hos nogen, mens andre har oplevet positive forandringer i deres arbejdsliv. Uanset, så giver forandringer på arbejdspladsen, mindre kontakt til kollegaer og andre vilkår på jobbet, anledning til at sætte fokus på god mental sundhed i arbejdslivet.

Velliv Foreningen og partnerskabet ’Sammen om mental sundhed’, som Dansk Psykoterapeutforening er del af, inviterer derfor til åbne arrangementer i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag 2020. Arrangementerne skal give viden og konkrete værktøjer til at styrke mental sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Dansk Psykoterapeutforening er til stede med ekspertise og materialer ved arrangementet i København den 7/10.

Tilmeld dig HER

Arrangementerne fordelte sig oprindeligt over hele landet. Pga. corona er ét arrangement konverteret til at være digitalt og to er aflyst.

• Arrangementet den 28/9 er omlagt til et digitalt arrangement over teams fra kl. 16-17.30
  • Arrangementet i Aarhus den 5/10 afvikles fysisk – OPDATERING: arrangementet er UDSAT
  • Arrangementet i København den 7/10 afvikles fysisk – OPDATERING: arrangementet er UDSAT

De fysiske arrangementer tager selvfølgelig højde for til hver en tid gældende nationale retningslinjer for corona og arrangementer af denne type.

Aflyst:

• Aarhus den 5/10
  • Aalborg den 6/10
  • København den 7/10
  • Odense den 8/10

Baggrund: Dansk Psykoterapeutforening er en del af partnerskabet ”Sammen om mental sundhed” – et partnerskab på tværs af sundheds- og beskæftigelsesområdet, der ledes af bl.a. Sundheds- og Ældreministeriet og Komiteen for Sundhedsoplysning. Læs mere om partnerskabet “Sammen om mental sundhed”