Kom på kursus i markedsføring

Af Trine Hauberg

 

Hvordan kan du tiltrække nye klienter eller kunder til din virksomhed på en troværdig og effektiv måde? Det kan du lære om på dette kursus, hvor du får viden og redskaber til at markedsføre dig via Google, din hjemmeside, pressen og de sociale medier. Dansk Psykoterapeutforening udbyder kurset til en særpris kun for medlemmer og studiemedlemmer.

 

På kurset vil du få undervisning i:

 

  • Hvordan du kan bruge sociale medier til professionel og effektiv markedsføring
  • Introduktion til Google Ads og SEO
  • Introduktion til forskellige digitale annonceringsmuligheder
  • Hvordan du gør din hjemmeside “Google venlig”, så du opnår en bedre placering på Google
  • Hvordan får du bedst udnyttet dit potentiale på hjemmesiden
  • Hvordan du øger dine muligheder for at komme i pressen via ekspertudtalelser, artikler og debatindlæg

 

Pris:

Medlemmer: 1200,- DKK
Studiemedlemmer: 1080,- DKK

 

Kurset afholdes:

København den 7. november 2019 kl. 9-16. Tilmeld

Aarhus den 12. november 2019 kl. 9-16. Tilmeld

Odense den 19. november 2019 kl. 9-16. Tilmeld

 

Kurset henvender sig til psykoterapeuter (kun medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening), som enten overvejer at opstarte eller allerede har etableret egen virksomhed.

Kurset er en introduktion til de forskellige redskaber og når ikke i dybden med de mere tekniske dele af fx Google, SEO og Facebook. Undervisningen foregår på ”begynder-niveau” og kræver derfor intet forudgående kendskab til de forskellige medier og værktøjer.

Du vil få en skræddersyet manual med hjem fra kurset, så du nemt kan genfinde pointer fra dagen og selv arbejde videre med markedsføringen hjemmefra.

Undervisningen vil være en blanding af oplæg, øvelser og gruppearbejde.

 

 

Om underviserne

Anja Flebbe er social media specialist hos det digitale bureau Peytz & Co og har langvarig erfaring med at effektivisere og optimere indsatser på sociale medier.

 

Bo Mikael er digital strateg og SEO-ekspert hos Peytz & Co. Som tidligere redaktør er han en garvet indholdsspecialist, der deler ud af sin viden om SEO og digital markedsføring.

 

Trine Hauberg er kommunikationsansvarlig hos Dansk Psykoterapeutforening og har flere års erfaring med strategisk PR- og pressearbejde.