Kom på kursus i markedsføring

 

Er du selvstændig psykoterapeut og mangler ideer og inspiration til, hvordan du kan markedsføre dig og din praksis professionelt og seriøst? Vil du have konkret viden om markedsføring på digitale og sociale medier?

 

Digitale og sociale medier giver psykoterapeuter, psykologer og andre selvstændige behandlere helt nye muligheder for at komme i direkte kontakt med eksisterende og potentielle klienter. Derfor er kanaler som Google og Facebook oplagte til social markedsføring og annoncering. Samtidig er mere klassisk markedsføring via pressen fortsat et vigtigt redskab i arbejdet med at opbygge en stærk profil til gavn for din virksomhed.

 

På dette kursus får du et overblik over konkrete markedsrøringsmuligheder og et godt afsæt for selv at arbejde videre med markedsføringsarbejdet i din selvstændige praksis. Kurset udbydes af Dansk Psykoterapeutforening til en attraktiv pris kun for medlemmer af foreningen.

 

På kurset vil du få undervisning i:

 

  • Hvordan du gør din hjemmeside “Google venlig”, så du opnår en bedre placering på Google
  • Hvordan du kan bruge sociale medier til professionel og effektiv markedsføring
  • Introduktion til Google Ads og SEO
  • Introduktion til forskellige digitale annonceringsmuligheder
  • Hvordan får du bedst udnyttet dit potentiale på hjemmesiden
  • Hvordan du øger dine muligheder for at komme i pressen via ekspertudtalelser, artikler og debatindlæg

 

Pris:

Medlemmer: 1200,- DKK
Studiemedlemmer: 1080,- DKK

 

Kurset afholdes:

København den 7. november 2019 kl. 9-16. Tilmeld

Aarhus den 12. november 2019 kl. 9-16. Tilmeld

Odense den 19. november 2019 kl. 9-16. Tilmeld

 

Kurset henvender sig til psykoterapeuter (kun medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening), som enten overvejer at opstarte eller allerede har etableret egen virksomhed.

Kurset er en introduktion til de forskellige redskaber og når ikke i dybden med de mere tekniske dele af fx Google, SEO og Facebook. Undervisningen foregår på ”begynder-niveau” og kræver derfor intet forudgående kendskab til de forskellige medier og værktøjer.

Du vil få en skræddersyet manual med hjem fra kurset, så du nemt kan genfinde pointer fra dagen og selv arbejde videre med markedsføringen hjemmefra.

Undervisningen vil være en blanding af oplæg, øvelser og gruppearbejde.

 

 

Om underviserne

 

Anja Flebbe er social media specialist hos det digitale bureau Peytz & Co og har langvarig erfaring med at effektivisere og optimere indsatser på sociale medier.

 

 

 

 

 

 

Bo Mikael er digital strateg og SEO-ekspert hos Peytz & Co. Som tidligere redaktør er han en garvet indholdsspecialist, der deler ud af sin viden om SEO og digital markedsføring.

 

 

 

 

 

Trine Hauberg er kommunikationsansvarlig hos Dansk Psykoterapeutforening og har flere års erfaring med strategisk PR- og pressearbejde.