Troels Mark

Hjemmeside

https://

Præsentation

Jeg hedder Troels Mark og brænder for at forstå hvorfor vi er de mennesker, som vi er. Jeg tror på, at vi alle har mulighederne for at løse de problemer og udfordringer, vi står over for, hvis vi bliver mødt med accept, forståelse og de rigtige spørgsmål. Gennem samtaleterapi kan vi se problemer i et andet lys og se nye sammenhænge. Denne nye forståelse skaber fundamentet for en bæredygtig tilværelse, som gør at vi kan leve vores liv i harmoni og lykke.

Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i parterapi. Uddannelsen er godkendt og anbefalet Dansk Psykoterapeut Forening, som jeg også er medlem af. Udover min træning som psykoterapeut er jeg også uddannet NLP Master Business Practitioner samt NLP Business Practitioner. Desuden har jeg en Cand. Merc i International Ledelse fra CBS.

Terapeutiske Behandlinger
  • Eksistentielle kriser