Puk Farup

Hjemmeside

https://

Præsentation

Jeg er uddannet par og familieterapeut på Dansk Familieterapeutisk Institut.
På Dansk Familieterapeutisk institut er jeg uddannet i at arbejde oplevelsesorienteret og relationelt.

Jeg har en grunduddannelse som pædagog og har siden 2003 arbejdet på en døgninstitution for udsatte unge. I den forbindelse har jeg også arbejdet med de unges familier. Jeg har der igennem stor erfaring i at arbejde med teenageproblematikker i hverdagen og i familien, misbrug og psykiatri. Særligt omkring opmærksomheds- og personlighedsforstyrrelser, samt pårørendevejledning.

Det terapeutiske rum er naturligvis fortroligt, og som medlem af Dansk Psykoterapeutforening er jeg forpligter til at følge foreningens etiske regelsæt omkring lovgivning og tavshedpligt.

Samtalen med mennesker omkring deres personlige udvikling, hvad enten man arbejder individuelt eller relationelt, har jeg stor respekt for. Jeg gør mig altid meget umage for at møde mine klienter med så stor en grad af ligeværd og imødekommenhed, at det føles trygt at indgå i denne type fortrolige samtale.

Terapeutiske Behandlinger
  • ADHD