Morten Røhmer

Næstved
Røhmer Klinikken
Adresse

Ringstedgade 78 - 4700 Næstved

Telefon

23248248

Hjemmeside

røhmer.dk

Hjemmeside

https://

Profil

Præsentation

Mit navn er Morten Røhmer (f.1976) og jeg tilbyder krops og psykoterapi.

Den individuelle psykoterapi foregår som en samtale. Her får du indsigt i dig selv og dine handlemønstre, og du får hjælp til at ændre det, du oplever som problematisk. Gennem vores dialog får du mulighed for at udforske nye sider af dig selv og derigennem opnå en større personlig og følelsesmæssig balance samt styrke din evner til at være i nuet.

Kropsbehandling er med udgangspunkt I det danske system Body Sds. En behandling indledes normalt med en kort samtale, hvor vi afdækker eventuelle fokusområder eller problemer, som du gerne vil arbejde med. Det kan fx være, at du har ondt bestemte steder i kroppen, eller at du føler dig stresset. Efter den indledende samtale påbegyndes behandlingen, hvor du ligger på en briks med et tæppe over dig.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang med fokus på sammenhængen mellem det fysiske, psykiske og mentale, fortrinsvis med afsæt i gestaltterapien. Metoden er relations baseret og beskæftiger sig med det, der betyder noget for dig i dit liv her og nu i alle aspekter i dit liv.

Jeg er uddannet kropsterapeut hos Body sds I København og Psykoterapeut hos Gestalt Institute of Scandinavia. Derudover har jeg en kandidatgrad I pædagogisk psykologi fra Århus Universitet.

Jeg har haft egen klinik I snart 20 år, været stifter af en døgninstitution for unge, med bla. angst mv og var I en periode på 9 år tilknyttet som krops og psykoterapeut på misbrugsafdelingerne i fængslerne I Jyderup og Nyborg.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Terapiformer
  • Gestaltterapi
  • Individuel terapi
  • Kropsterapi