Mette Windsmose

Hjemmeside

https://

Præsentation

Klinik for særlig sensitive unge og voksne samt familier, som har et barn eller en ung, der er særlig sensitiv.

Jeg tilbyder individuelle samtaler samt mindfulness baseret kropsterapi til særlig sensitive mennesker. Jeg har mere end 20 års erfaring som ungdomspsykiatrisk sygeplejerske, psykoterapeut, leder af et stort ambulatorium for unge mellem 14-18 samt Mindfullness instruktør og mentor.
Føler du at livet til tider er svært? Føler du dig ofte overvældet? Har I som familie brug for en rådgivende samtale eller har du brug for en snak i dit helt private rum? – så book en indledende samtale hos mig, hvor vi sammen kan afklare om der er et match. Hvis du er under 18 år, skal sin mor eller far med ved den første samtale.
Jeg har kendskab til diagnoser, men arbejder ikke direkte med dem eller på baggrund af dem. Jeg tager ikke stilling til medicinsk behandling – hverken igangværende eller overvejelser omkring evt. medicin opstart. Det overlader jeg trygt til alle mine dygtige lægefaglige kollegaer.
Mine samtaler er udelukkende orienteret indenfor feltet mellem de mennesker vi omgiver os med, det jordnære daglige levede liv og det spirituelle, som i min antagelse er forankret i vores rige indre liv som særlig sensitiv.
Den spirituelle dimension i min tilgang, kan med stor sikkerhed trigge mange, det gjorde det også for mig i mange mange år, men jeg har fundet mening i det nu. Spiritualitet er for mig et mindset at leve ud fra snarere end mystik, særlige genstande og/eller ritualer. Vi er forbundet som mennesker og vi er til for hinanden.
Ring eller skriv, så kan vi aftale nærmere.

Terapeutiske Behandlinger
  • Angst