Lise Aabenhuus Svendsen

Familie- og psykoterapeut MPF Lise Aabenhuus

Laksegade 15 - 8900 Randers

Præsentation

Jeg hedder Lise Aabenhuus og er uddannet par- og familieterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut. Desuden er jeg systemisk certificeret coach fra Attractor i Århus. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut forening og har de seneste 15 år arbejdet med samtaleterapi, coaching og mentoring.

Jeg tror på at når man møder et andet menneske med respekt, nærvær og med faglige redskaber der passer til den enkelte, kan det give de bedste muligheder for udvikling og forandring.

Min tilgang til arbejdet med par bygger blandt andet på emotionsfokuseret terapi, der er en intensiv, dyb og kærlig terapiform. Den har fokus på at styrke parrets evne til at komme hinanden i møde og finde sammen på en tryg og kærlig måde. Parret vil opleve at genfinde nærvær og forbundethed, ligesom den forbedrer kommunikationen.

Jeg har tidligere arbejdet en del år på en stor erhvervsskole og har megen erfaring i samtaler med unge. Det er især eksistentielle problemer, mobning, stres, lavt selvværd,angst og depression.

Terapeutiske Behandlinger
  • Angst