Helle Bendtsen

Kbh. Terapeuterne - Østerbro

Blegdamsvej 112A - 2100 København Ø

Præsentation

Jeg er uddannet og eksamineret Psykoterapeut med speciale i Par og Familieterapi fra Dansk Familieterapeutisk Institut (DFTI) samt certificeret Par-tjek vejleder.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og opfylder dermed de uddannelsesmæssige og etiske krav der stilles til medlemmerne.

Jeg har tidligere arbejdet som frivillig rådgiver i Borderlinenetværket og de seneste år har jeg været tilknyttet Psykiatrifonden som Chat- og telefonrådgiver.

Jeg besluttede i 2014 at følge mit hjerte og give mit bidrag til mennesker der har det svært i livet, uanset om det skyldes livskriser, sygdom eller andet.
I starten af 2020 forlod jeg derfor et karrierejob i det private efter +25 år, hvoraf jeg har beskæftiget mig med ledelse i mere end 20 år, for at være psykoterapeut på fuld tid.

Jeg har et levet liv, en god portion erfaring og et solidt fagligt fundament til at kunne møde mennesker, præcis hvor de er, uden fordomme og med stor empati. Jeg har fokus på relationer og arbejder reflekterende, dvs. jeg deler, hvad det er jeg får øje på i samtaler, og tager dermed udgangspunkt i her og nu.

Jeg lægger vægt på en åben, ligeværdig og anerkendende dialog, hvor jeg søger at være både støttende og udfordrende.

Jeg har en glødende passion for at gøre den lille forskel, det der får mennesker til at finde vej tilbage til deres rette kurs. For at støtte, når livet bliver svært og for at vejlede når der er brug for det.

Terapeutiske Behandlinger
  • Depression