Eileen Bouchet

Holbæk
C'est La Vie - Terapi, Supervision og Undervisning v/Eileen Bouchet, psykoterapeut MPF

Nørreled 31 - 4300 Holbæk

Hjemmeside

https://

Præsentation

Jeg er selvstændig psykoterapeut MPF, coach og supervisor med egen klinik beliggende centralt i Holbæk – hyggelige og trygge omgivelser tæt på bus og med gode parkeringsforhold. Ud over arbejdet i min egen klinik er jeg ansat 25 timer om ugen som Socialfaglig Trivselskonsulent i en stor daginstitution og et dagplejedistrikt. Her arbejder jeg med trivsel i personalegruppen, blandt børnene og med familierne. Ved siden af mit daglige virke er jeg desuden tilknyttet Dansk Institut for Spædbarnsterapi som konsulent.

Jeg er uddannet Yes2Life Integreret Psykoterapeut, Spædbarnsterapeut, Supervisor, Yes2Life NLP Master Trained Coach, Certificeret Stress Coach og socialrådgiver. Herudover er jeg BA i Dansk og Virksomhedskommunikation.

Jeg har siden slutningen af ’90-erne arbejdet med udsatte børn, unge og familier. Jeg har arbejdet på behandlings- og observationshjem på Fyn, som gadeplans- og klubmedarbejder i Vollsmose og gennem 8 år som socialrådgiver på Holbæk Sygehus med sårbare gravide, for tidligt fødte og syge spædbørn samt børn med akutte eller kroniske somatiske og/eller psykiatriske sygdomsforløb. Jeg har arbejdet som dagtilbuds- og skolesocialrådgiver, som myndighedsrådgiver for uledsagede flygtningebørn og -familier og de sidste 3½ år inden jeg blev selvstændig som familiebehandler samt faglig koordinator i et kommunalt Familiehus på Sjælland.

Terapiformer
  • Børneterapi