Jan Bjerre

Lyngby Hovedgade 96 - 2770 Kgs. Lyngby

51955966

Præsentation

Jeg er en stærkt erfaren psykoterapeut og parterapeut, og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Jeg har klinik i København og Lyngby, hvor jeg har samtaler med ca. 150 klienter/par/familier pr. år.

Som erfaren parterapeut tilbyder jeg parterapi. Jeg har samtaler med ca. 100 par om året, hvor jeg arbejder med alle problemstillinger, der kan opstå i et parforhold.

Jeg er desuden erfaren psykoterapeut med menneskers almene problemstillinger som speciale. Jeg har ca. 60 kvinder og mænd i individuel terapi hvert år, mennesker, som via samtalerne får større balance i deres liv.

Min tilgang til familieterapi er systemisk, det betyder, at jeg sætter fokus på det relationelle. Jeg arbejder primært med den voksne familie og har ca. 25 familier i familieterapi pr. år.

Terapeutiske Behandlinger
  • Adfærd