Birgitte Senning

Præsentation

Om Birgitte Senning

Født i 1961.

Uddannet sygeplejerske i 1988 fra Slagelse Sygeplejeskole.

Jeg har en 4-årig uddannelse som Eksamineret ID- Psykoterapeut fra et statsligt evalueret og kvalitetsgodkendt institut (ID Academy) i 2010 og er derfor også medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, og kan derfor benævne mig med titlen “MPF”.

Jeg er uddannet FDZ Zoneterapeut, klinisk vejleder og har fungeret som tillidsrepræsentant i næsten 20 år igennem Dansk Sygepleje Råd. Herigennem har jeg deltaget i en lang række kurser og efteruddannelser i blandt andet konfliktløsning, stresshåndterring,sygefraværs samtaler og psykisk arbejdesmiljø.

Jeg har arbejdet med stressbehandling og stresscoaching i mange år, og har en bred viden om krydsfeltet mellem stress, angst og depression.

Jeg har særlig viden og uddannelse i PTSD, kronisk stress og psykiske skader hos krigsveteraner, da jeg i en 5 årig periode, har varetaget funktionen som leder/ formand for Veteranstøttens Sociale udvalg.

Siden 2014 har jeg været beskæftiget med psykisk sårbare unge, både som mentor, kontaktperson, vejleder og uddannelses konsulent. Jeg har blandt andet været ansat på Kalundborgegnens Produktions skole som vejleder.

Mine speciale er:

Personlige stress forløb for unge, mænd &; kvinder i alle aldre

Personlig udvikling og livsmestring til kvinder i alle aldre, med særlig fokus på helhed, nærvær, accept af alle livets følelser som nuancer, du kan lære at mestre.

Parterapi & parsamtaler med fokus på at støtte jer til at “forstå og møde hinanden” ud fra et kærligt og ikke dømmende perspektiv.

Jeg er selvstændig praktiserende Psykoterapeut.

Min praksis er i Gørlev (som ligger på Vestsjælland mellem Kalundborg & Slagelse )

Terapien foregår i smukke, private og rolige omgivelser på “Den Gamle Sukkerfabrik” , hvor du vil opleve ro og god tid til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Terapeutiske Behandlinger
  • Samtaleterapi
  • Supervision