Astrid Kunzendorf

Astrid Kunzendorf
Hjemmeside

https://

Hjemmeside

https://

Profil

Præsentation

Jeg har altid været optaget af dét at være menneske. Jeg er nysgerrig på hvad det er, som driver os; hvad der låser os fast; hvad der kan gøre os mere smidige, følelsesmæssigt og mentalt; og hvordan vi kan få øje på de valg vi har. Så vi kan finde det, som føles godt og så vi kan leve et fuldt liv.

Det vigtigste for mig som din terapeut er at skabe et trygt rum, hvor vi kan udforske hvad der er rigtigt ved dig, snarere end hvad der er forkert ved dig. Sådan kan du begynde at leve og drømme igen. Det helt essentielle for mig er at hjælpe dig med at finde det, som er godt for dig, hvad end det måtte være og hvad end der måtte udfordre dig i dit liv. Jeg møder dig fra et sted med respekt, nysgerrighed og medfølelse og med et oprigtigt ønske om, at kan leve et rigt og fuldt liv uanset hvad din situation

Jeg har en mangeårig baggrund i uddannelsesbranchen med formidling, udvikling og ledelse i uddannelsesmiljøer som bl.a. forsvaret og læreruddannelsen. Jeg er eksamineret gestaltterapeut, ICF-akkrediteret gestalt coach og systemisk coach, og har sidenhen videreuddannet mit til traume-sensitiv yogalærer. Jeg har arbejdet i over 10 år med mennesker i eksistentielle forandringer i forskellige kontekster: som gestaltterapeut i en-til-en samtalen, som kriserådgiver i offerrådgviningen, som rådgiver for ofre af kærestevold og som coach i flyvevåbnet.