Annette Christensen

Odense C.
Psykoterapeut Annette Christensen

Skt. Knuds Gade 9 - 5000 Odense C.

20408384

Præsentation

Mit navn er Annette Christensen. Jeg har været selvstændig psykoterapeut siden 1 januar 2009.

Metodisk arbejder jeg med Integrativ Psykoterapi.
Det er en metode, der er baseret på fem forskellige terapiretninger:
– Adfærd terapi
– Kognitiv terapi
– Systemisk terapi
– psykodynamisk terapi
– Eksistentiel terapi

Som terapeut indenfor integrativ terapi, er jeg uddannet i alle fem terapiformer, og kan dermed målrette terapien i forhold til dig som klient og problematikken.

Mit primære afsæt er i integrativ terapi, dog med en fleksibilitet ift. den konkrete problemstilling. Som uddannet Mindfulness instruktør indrager jeg ofte mindfulness i terapien, hvis det er relevant og har din interesse.

Ved at inddrage mindfulness i terapien kan du lære at blive bedre til at iagttage og beskrive dine tanker, følelser, kropslige fornemmelser og reaktioner – uden at skulle lave om på dem eller handle på dem.

Varigheden af et forløb bestemmes ud fra den enkeltes problemstilling, behov og livsomstændigheder. Jeg har tavshedspligt og arbejder ud fra Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer. Jeg følger ligeledes foreningens vejledning i EU´s persondataforordning.

Terapeutiske Behandlinger
  • Adfærd