Ann-Helene Maack

Hjemmeside

https://

Præsentation

Jeg har mange års erfaring i samtaler, vejledning, terapi og supervision i mange forskellige hjørner af den menneskelige tilværelse.

Stress, sorg, vanskelige opvækstvilkår og mønsterbryder/opvækst med alkohol, sygdom, pårørende, voksne med ADHD og andre spektrumdiagnoser, parterapi, forældrerådgivning og personlig udvikling.

Inden jeg blev psykoterapeut (mpf), har jeg mange års erfaring som lærer i folkeskolen, AKT medarbejder og specialunderviser og vejleder og mentor for lærerstuderende.

Jeg holder desuden foredrag og oplæg om stress og skam, og arbejder som sorggruppeleder ved Kræftens Bekæmpelse.

Jeg har en 4-årig uddannelse i psykoterapi fra www.piaa.dk, og jeg er aktivt medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Læs mere på: www.annhelenemaack.dk

Find vej, find mod, stå stærkt.
Min terapeutiske tilgang er med en neuroaffektiv, compassionfokuseret, eksistentialistisk, humanistisk og relationsdynamisk forståelse.

Terapeutiske Behandlinger
  • Adfærd