Min Psykoterapeut

Nyt til psykoterapeuter: Fra i dag kan psykoterapeuter, som er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, oprette og afholde videosamtaler via “Min Psykoterapeut”

Dansk Psykoterapeutforeningen har nu gjort klar til, at alle psykoterapeuter kan tilmelde sig løsningen ’Min Psykoterapeut’, som er en sikker videoløsning til psykoterapeuter.  Dansk Psykoterapeutforeningen har indgået en aftale med virksomheden Medconnect.dk om at levere en sikker videoløsning som er tilgængelig for psykoterapeuter med medlemskab hos DPFO.

For at komme i gang med Min Psykoterapeut, skal du tilmelde dig løsningen hos Medconnect.

Løsningen inkluderer:

• Ubegrænsede videosamtaler
  • GDPR-godkendt
  • NemID
  • Egen videoklinik i Min Psykoterapeut
  • Gratis oprettelse (betales af DPFO)

Prisen er 300 kr. om måneden i abonnement (ekskl. moms).

Du kan tilmelde dig via dette link

Efter din tilmelding, vil du modtage en mail med en bekræftelse på din tilmelding, samt en efterfølgende mail med et aktiveringslink til Min Psykoterapeut.

Derefter er du klar til at afholde videosamtaler med dine klienter.

Du kan læse mere om løsningen her og finde vejledninger og privatlivspolitik.

Skulle du have spørgsmål eller tekniske problemer, kan Medconnect.dk kontaktes på kontakt@medconnect.dk