Regnskab "EDB-udgifter"

Forside Medlemsområde Generalforsamling 2019 Regnskab "EDB-udgifter"

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
    Anonym
    Inaktiv

Regnskabet siger, at der er brugt EDB-udgifter for 400.115 kr.

Kan vi få at se hvad dette punkt indeholder? Jeg er klar over at foreningen har fået en ny hjemmeside, men til sammenligning gav jeg 20.000 kr for at få en ny hjemmeside. Selvom vi har en database med medlemmer ligner det langt fra beløb der tilnærmelsesvis er brugt på den front tidligere?

Mere end 400.000 kroner svarer jo til at der er ansat en halv IT-mand til at administrere EDB?

Vh.
    Gitte

Kresten Kay
    Deltager

Hej Gitte,

Den nye hjemmeside var da ikke i 2018, den er så vidt jeg ved ældre.

Men måske er udgifterne til persondatalov og oprettelse af nye funktioner på hjemmesiden?

Jeg er helt enig i, at vi bør kunne se mere detaljeret hvad udgifterne dækker (og eventuelt også til hvem). Det vil jo stoppe gætteriet.

Er det muligt for sekretariatet at udsende et mere specifikt regnskab over disse udgifter inden GF?

Mvh.

Kresten

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.