Hvordan øger vi den konstruktive og kritiske dialog?

Forside Medlemsområde Forslag og ideer til Dansk Psykoterapeutforening Hvordan øger vi den konstruktive og kritiske dialog?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
    Jan Bjerre
    Deltager

På fb lavede jeg en meningsmåling på spørgsmålet: Kan og skal fb-gruppen benyttes til at stille kritiske spørgsmål til bestyrelsen?
    – 26 siger: Nej, det bør admin stoppe.
    – 4 siger: Ja, det bør være muligt.
    – 1 siger: Det er for omfattende for mig at svare på.

Og en enkelt har givet en kommentar, som jeg personligt tænker beskriver en del af nej-sigerne:
    “Pernille Bretton-Meyer: Undskyld. Ved godt du skrev at det ville være fedt uden kommentarer. Men jeg har svært ved ordet kritisk. Hvis du mener om man skal kunne brokke sig og kritisere så mener jeg nej. Hvis du mener undrende, opfordrede, nysgerrige og også holdningsoplysende, så mener jeg ja
    Og jeg synes i øvrigt at hvis der er behov for begge dele skal vi bare have en gruppe hvor der kun diskuteres og deles faglige ting. OG en gruppe hvor medlemmerne kommunikerer om foreningen. Det kan ikke være så svært. Det er vigtigt for en faggruppe at kunne tale sammen og vigtigt for bestyrelsen at være med i snakken.”

Tak for kommentaren Pernille, jeg synes den er smukt og dækkende skrevet.

Hvis vi skal bruge afstemningen opbyggende, kan vi bruge den til at reflektere over hvordan alle kan og vil være med til dialog. Det kunne jeg godt tænke mig en konstruktiv debat på her.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.