Svar til: Honorar til de folkevalgte – replik til en facebook

Forside Medlemsområde Generalforsamling 2019 Honorar til de folkevalgte – replik til en facebook Svar til: Honorar til de folkevalgte – replik til en facebook

Kresten Kay
Deltager

Hej Line,

Hvad angår betalt kørsel, telefon og internet, så kan du se i de interne revisorers påtegning af regnskabet for 2018, at dette netop var tilfældet (kan findes i materiale til GF her på hjemmesiden).

Her fremgår det forresten også, at den konstituerede formand har modtaget et enkeltbeløb på 15.000,- for forberedelse til overtagelse af posten som formand, hvilket jeg undres over, da hun vel også modtager de 30.000,- om måneden i perioden hvor hun er konstitueret formand.

Hverken tidligere formands kørselspenge, betalt telefon og internet, eller den nuværende konstituerede formands modtagelse af engangsbeløb på 15.000,- fremgår af bestyrelsesreferater.

Når dette er påpeget, så mener jeg ligesom dig at formanden og næstformanden for den sags skyld, skal honoreres på fornuftig hvis – så honorar afspejler arbejdsindsats og ansvar.

Jeg efterspørger blot gennemskuelighed hvad angår arbejdsområder og samlet honorar, så vi som medlemmer kan forholde os til rimeligheden.

Kresten