Svar til: Honorar til de folkevalgte – replik til en facebook

Forside Medlemsområde Generalforsamling 2019 Honorar til de folkevalgte – replik til en facebook Svar til: Honorar til de folkevalgte – replik til en facebook

Line Rotenberg
Deltager

Hvor meget arbejde ligger der mon i stillingen som formand? 1,2 eller 3 dage om ugen?
Umiddelbart er mit gæt (ved det ikke!) 2-3 dage om ugen. Hvis det er sådan, ser jeg 30.000 kr pr mdr for en passende kompensation for tabt arbejdsfortjeneste.
I mange bestyrelser er formands arbejdet knap så tidskrævende. Og det er prestige givende i forhold til at søge top leder stillinger inden for dansk erhverv. På den måde er der en benefit ved det ulønnede bestyrelsesarbejde. Den effekt er der ikke rigtig ved at være formand for dansk psykoterapeut forening…
Dertil kommer:
Hvis formandsskabet er ulønnet; mon så de to nuværende kandidater var stillet op? Løn giver en anden type kandidater. Hvilke profiler bliver det så? Er det de kandidater vi har brug for?
Når alt dette er sagt, finder jeg det bekymrende, hvis den forrige formand har fået betalt telefon, internet og transporttid, uden dette er vedtaget på GF! Det håber jeg vi kannfå afklaret. Jeg vil til enhver tid opponere mod dette, medmindre der kan redegøres detaljeret for, hvorfor dette skulle være rimeligt.
Blot en masse tanker