Terapeut-profil

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening har du mulighed for at få din egen terapeut-profil under Find psykoterapeut på foreningens hjemmeside, så klienter og andre let kan finde dig online.

På din profil kan du introducere klienter for dine kompetencer og specialer, indsætte kontaktinfo, foto af dig selv samt link til din hjemmeside mm. Din profil vil også være søgbar via Google.

Læs evt. mere om søgefunktionen i nyheden Nu hjælper Dansk Psykoterapeutforening dig med at blive mere synlig på Google

Sådan opdaterer du din profil

1. Log ind på Medlemsområdet på dpfo.dk
  2. Under menuen ”Personlige informationer” kan du redigere din private adresse, mail osv. til medlemsmæssige formål samt indsætte et profilbillede
  3. Under menuen ”Klinikinformationer” kan du ændre de informationer, som er synlige på Find psykoterapeut. Som noget nyt kan du nu tilføje terapiformer, terapeutiske behandlinger og landsdel.
  4. Tjek også, om din klinikadresse, postnummer og by er stavet korrekt og i overensstemmelse med Danmarks Adresseregister (DAR)
  5. Husk at sætte kryds i “Ja”-feltet under Vis klinikinformationer for alle, hvis din profil skal være synlig i søgefunktionen
  6. Gem dine ændringer og tjek resultatet ved at søge din profil frem på Find psykoterapeut

Brug for hjælp og gode råd?

Se evt. video-guiden: Sådan opdaterer du din terapeut-profil på dpfo.dk

Se også 4 gode råd til din terapeut-profil på dpfo.dk

Har du brug for yderligere assistance til at opdatere din profil, er du velkommen til at kontakte sekretariatet