Formand Pia Clementsen

Pia Clementsen
pc@dpfo.dk

Om Pia Clementsen

Pia Clementsen blev valgt som formand for Dansk Psykoterapeutforening i marts 2018. Forinden har hun siddet i foreningens bestyrelse i 4 år og Etikpanel i 10 år. Pia Clementsen har været selvstændig terapeut i 25 år med egen praksis, hvor hun har individuelle klienter i terapi og supervision. Pia Clementsen har desuden en lang karriere bag sig som underviser og konsulent, hvor hun har arbejdet med ledelse, supervision og organisationsudvikling. Hun har ledet flere nationale og tværnationale socialfondsprojekter, samt deltaget i forsøgs- og forskningsprojekter. Hun har også været tilknyttet som konsulent til at undervise personalegrupper inden for det sundheds- og socialfaglige område, det arbejdsmarkedspolitiske område og i psykiatrien. Hun har desuden afholdt kurser i personligt og fagligt lederskab for ansatte i kommunalt regi.

Erhvervserfaring

Siden 2018

Formand for Dansk Psykoterapeutforening

1995 – 2020