FAQ Category: SEO-guide

Hvad er relevante søgeord?

Når du skriver din tekst, er det en fordel, at du fletter relevante søgeord ind i din tekst. De gode søgeord er dem, som brugerne anvender, når de googler. Hvis du eksempelvis har ’angst’ som dit terapeutiske speciale, er det en god idé at anvende dette ord i din link-tekst. Men folk, der har brug… Læs mere »

Hvad er en god SEO-tekst?

En SEO-tekst: Indeholder relevante søgeord i starten af teksten Indeholder ikke lange, kringlede sætninger Har fokus på det vigtigste / søgeord i starten af teksten Udstråler troværdighed og indeholder tryghedsgivende informationer, fx ved at nævne relevant erfaring, uddannelse, cases og lign.

Hvad skal min tekst indeholde?

Når du skriver din tekst, skal du tænke på, at det vigtigste skal stå først i teksten. Du kan med fordel inkludere disse ting i din tekst: Udvælg 2-3 fokusområder, behandlingsområder og/eller terapiformer og nævn dem i starten af teksten. Hvis du tager mere end 2-3 ting med, bliver Google forvirret Sørg for, at der… Læs mere »

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering på dansk) og handler om at… Sikre, at søgemaskinerne (især Google) finder dit indhold Vise relevant indhold til dem, der ikke ved, at du har det, de efterspørger Optimere dit indhold, så det bliver fundet af de rigtige Altså markedsføring!!!