FAQ Category: Vil du gerne være medlem?

Kan jeg blive medlem som studerende?

Det korte svar er: ’JA’ Siden 2015 har det været muligt at blive studiemedlem i Dansk Psykoterapeutforening, hvis du læser på en af de godkendte uddannelser, som du finder her: https://psykoterapeutforeningen.dk/uddannelse/godkendte-uddannelser/ Du kan ansøge om at blive studiemedlem her: https://psykoterapeutforeningen.dk/bliv-studiemedlem/ Kontingent er 800 kr. årligt. Læs mere om studiemedlemskab: https://psykoterapeutforeningen.dk/medlemskab/forum-for-studerende/ Når du er færdig med… Læs mere »

Hvilke medlemsfordele er der?

Som medlem i Dansk Psykoterapeutforening får du den beskyttede titel Psykoterapeut MPF, samt en række faglige og økonomiske medlemsfordele, bl.a. kurser til medlemspriser, gratis erhvervsforsikring, terapeut-profil på vores hjemmeside, etisk rådgivning og meget mere. Læse mere her: https://psykoterapeutforeningen.dk/medlemskab/medlemsfordele/

Hvordan bliver jeg medlem?

Vi har 3 typer optagelse i Dansk Psykoterapeutforening. Du kan se de forskellige optagelseskriterier her: https://psykoterapeutforeningen.dk/medlemskab/optagelseskriterier/ For at ansøge om medlemskab, skal du udfylde vores online-ansøgning, som du finder her: https://psykoterapeutforeningen.dk/bliv-medlem/ Husk at alle vedhæftede dokumenter skal være i PDF for at kunne uploades.