Nyheder

Tilmeld dig til generalforsamlingen 2018

Årets generalforsamling bliver afholdt lørdag d. 3. marts på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle.  Det foreløbige program for dagen ser sådan ud: Kl. 10.30 – 11.00       Ankomst og kaffe Kl. 11.00 – 12.30       Oplæg ved Peter Vuust: “Musik på recept med fokus på psykoterapeuter” Kl. 12.30 –… Læs mere »

Vi befinder os i den søde juletid … Eller gør vi?

For mange er december en dejlig måned med julehygge, småkagebagning, juleshopping, familiesammenkomster. Jeg kan også lide julen, men jeg ved også, at den kan være svær for mange. Julen kan give mange udfordringer på flere forskelige planer, kernefamilien, skilsmisseforældre, børnene og de enlige. Vi skal derfor huske at give os tid til hinanden. Jeg vil… Læs mere »

Vil du være Dansk Psykoterapeutforenings formand?

Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamlingen afholdes lørdag d. 3. marts 2018 i Vejle. Ifølge de nye vedtægter skal det meddeles 2 måneder før, hvis man ønsker at stille op som formand. Det gøres ved at skrive til Dansk Psykoterapeutforening. Læs gerne interviewet med nuværende formand Pia Jeppesen om, hvordan det er at være formand for foreningen –… Læs mere »

Invitation til tværfagligt fælleskab

Kære medlem, Vi har på opfordring fra flere, arrangeret et tværfagligt netværksmøde. Netværksmødet har til formål at bringe jer psykoterapeuter sammen, der arbejder med eller interessere sig for fødsler, småbørnsfamilier, fødselsforberedelse, amning, at være nye forældre eller andre emner inden for sundhed. Du kan være jordemoder, sygeplejeske, læge, sundhedsplejerske og så videre. Til netværksmødet for… Læs mere »

Status på formandsposten

  I sidste udgave af Tidsskrift for Psykoterapi blev der bragt et interview med formand Pia Jeppesen, der handlede om hendes tid som formand. Du kan læse eller genlæse interviewet her: Status på formandsposten

Mød en psykoterapeut: En unik og værdifuld position

Vi kan tilføje endnu et portræt til serien “Mød en psykoterapeut”. Denne gang har vi talt med Søren Johan Nielsen, der arbejder som efterskolelærer og psykoterapeut   Kombinationen af at være lærer og psykoterapeut MPF giver både Søren Johan Nielsen og eleverne på Kragelund Efterskole værdi i hverdagen. Som efterskolelærer og psykoterapeut MPF har man… Læs mere »

Velkommen til vores nye sekretariatschef

  Mandag d. 2. oktober tiltrådte Karin Mette Thomsen sin stilling som sekretariatschef i Dansk Psykoterapeutforening. Karin Mette Thomsen afløser Lotte Grostøl, der fratrådte stillingen i sommer. Karin Mette Thomsen kommer fra en stilling som afsnitsleder i Roskilde Kommune, og har tidligere været i DSAM som direktør, og i Lægeforeningen som juridisk chef. Nu er… Læs mere »

Artikel: Dansk Psykoterapeutforening sikrer fagligt dygtige terapeuter

  Formand Pia Jeppesen er blevet interviewet til kampagnen Sund Psyke, som sætter fokus på mental sundhed. Pias interview handler om kvaliteten af de uddannelsesinstitutter, ser er medlem hos Dansk Psykoterapeutforening, og vigtigheden i at finde en psykoterapeut med MPF-titlen. Artiklen kan læses her Dansk Psykoterapeutforening sikrer fagligt dygtige terapeuter          … Læs mere »