Nyheder

Dialogmøde om et nyt familieretligt system

I fredags deltog foreningen i et dialogmøde der omhandlede det Regeringens forslag til at nyt skilsmissesystem. Dansk Psykoterapeutforening var inviteret sammen med mange andre organisationer og foreninger, som alle havde givet input til udformning af det nye system.   I Dansk Psykoterapeutforening er vi især interesseret i de personer som skal være børnesagkyndige, men også… Læs mere »

Vi holder lukket i dag

Vi holder lukket fredag d. 18. auguast fra klokken 11.00 Det vil sige telefonerne er åbne fra klokken 10.00-11.00   Vi er tilbage til normal tid igen på mandag God weekend 🙂

Debat: Forebyggelse er fornuft

  Dansk Psykoterapeutforenings formand Pia Jeppesen, har skrevet et debatindlæg, som handler om det vigtige i et af forebygge i sundhedsvæsnet, frem for at blive ved med at skrue op for behandlingen. Debatindlægget blev bragt på Altinget.Dk Læs det her

Vi søger ny sekretariatschef

Vi søger en dygtig sekretariatschef til Dansk Psykoterapeutforening i København Kunne du tænke dig at arbejde i en spændende interesseforening i vækst? Har du politisk tæft og evner du at bidrage med et stærkt input til foreningens fortsatte udvikling? Vil du være primus motor i forhold til at øge kendskabet til psykoterapi og psykoterapeuter, højne… Læs mere »

Sommerlukket

Sekretariatet holder sommerlukket frem til den 31. juli, hvor vi igen er at finde på kontoret. Ved henvendelser og sprøgsmål er I velkommen til at skrive på kontakt@dpfo.dk Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Ny sekretariatschef

Dansk Psykoterapeutforeningens sekretariatschef, Lotte Grostøl, har valgt at søge nye udfordringer. Hun stopper derfor den 1. august. Rekrutteringsprocessen efter en ny chef for sekretariatet er sat i gang.

Dagbog fra Folkemødet

Jeg har været til Folkemødet på Bornholm for at repræsentere Dansk Psykoterapeutforening. Det har været nogle gode og indholdsrige dage. Jeg har overværet mange spændende oplæg og debatter, mødt nye samarbejdspartnere og fået nye input. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele lidt ud af det, som jeg oplevede på Bornholm. Torsdag Folkemødets officielle åbning… Læs mere »

Pia Jeppesen i Hendes Verden

        Dansk Psykoterapeutsforenings formand Pia Jeppesen, har fået lavet et portræt i Hendes Verden, som handler om hendes vej til at blive psykoterapeut. “Det var provokerende på hele mit system. Jeg var så vant til lynhurtigt at komme med svar og løsninger, men kroppens sprog er langsommere, og jeg måtte lære fra bunden,… Læs mere »

Vi skal prioritere psykiske senfølger af livstruende sygedomme

Kommunernes økonomi for 2018 er på plads Regeringen og kommunerne har netop indgået en aftale om kommunernes økonomi for 2018. Som en del af aftalen bliver der bl.a. afsat midler til den kommunale kræftindsats. For Dansk Psykoterapeutforening er det vigtigt, at man i rehabiliteringen af kræftpatienter også prioriterer de psykiske senfølger af en livstruende sygdom… Læs mere »