Nyheder

Påskelukket

Påsken er snart over os, derfor holder sekretariatet lukket fra mandag d. 26. marts til og med mandag d. 2. april. Vi er tilbage på kontoret igen tirsdag d. 3. april, hvor telefonerne igen er åbne fra kl. 10-14. God påske til jer alle!    

Psykoterapeuter deltager i forskningsaktiviteter

Psykoterapeuter vil gerne deltage i forskningsprojekter og integrerer ny viden i deres praksis. Processen er i gang globalt og du kan hente gratis inspiration fra den internationale forskerkonferencen for gestaltterapeuter i Paris, 2017. Via web-tv kan du opleve forelæsningerne på engelsk og fransk og downloade præsentationerne fra konferencen.   Konferencen havde fokus på forskning i… Læs mere »

Psykoterapeuter: Brug alternativer til psykologer og undgå ventelister

    Formand Pia Jeppesen har i dag et debatindlæg i Altinget, vedrørende den kommende forsøgsperiode med vederlagsfri psykologhjælp “Derfor må vi i Dansk Psykoterapeutforening opfordre politikerne til at kigge bredere og finde andre behandlere end psykologerne. Det er klart, at jeg vil anbefale os psykoterapeuter MPF.” Læs indlægget her

“Grundidéen med bestyrelsen er, at vi løfter i fællesskab”

I år til generalforsamlingen er der flere af de nuværende bestyrelsesmedlemmer, som er på valg, vi har talt med Susanne Grundt Larsen om hvordan det er at være med i Dansk Psykoterapeutforenings bestyrelse.   Hvorfor valgte du at stille op til bestyrelsen? Det har i mange år ligget mig på sinde at gøre en aktiv… Læs mere »

Vil du med til Dansk Psykoterapeutforenings Jubilæumskonference?

Jubilæumskonferencen bliver afholdt den 14-15. september i Helsingør på LO-Skolen. De to dage er spækket med interessante og spændende foredrag, fra flere forskellige oplægsholdere. Læs mere om Jubilæumskonferencen og tilmeld dig her Priser Hvis du er medlem og tilmelder dig inden 1. Maj har du mulighed for at få en earlybird billet, hvilket gør din… Læs mere »

Mød et bestyrelsesmedlem

I år til generalforsamlingen er der flere af de nuværende bestyrelsesmedlemmer, som er på valg, vi har talt med Clemen Krægpøth om hvordan det er at være med i Dansk Psykoterapeutforenings bestyrelse. Hvorfor valgte du at stille op til bestyrelsen i Dansk Psykoterapeutforening? Det er jo efterhånden nogle år siden, men det handler om, at… Læs mere »

Mød formandskandidaterne

Kære alle, Foreningen afholder tre medlemsmøder i februar rundt om i landet. Til medlemsmøderne kan du blandt andet møde formand Pia Jeppesen, sekretariatschef Karin Mette Thomsen, kommunikationsmedarbejder Katrine Japsen og foreningens administrative medarbejder Louise Precht. Sekretariatet vil fortælle lidt om, hvad de arbejder med til dagligt og nye tiltag i foreningen. Du kan også tage… Læs mere »

Tilmeld dig til generalforsamlingen 2018

Årets generalforsamling bliver afholdt lørdag d. 3. marts på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle.  Det foreløbige program for dagen ser sådan ud: Kl. 10.30 – 11.00       Ankomst og kaffe Kl. 11.00 – 12.30       Oplæg ved Peter Vuust: “Musik på recept med fokus på psykoterapeuter” Kl. 12.30 –… Læs mere »