Nyheder

Clemen Krægpøth stopper i bestyrelsen

Dansk Psykoterapeutforening må tage afsked med bestyrelsesmedlem Clemen Krægpøth, der i forrige uge meddelte formand Pia Clementsen, at han træder ud af bestyrelsen. Udtrædelsen sker på grund af private årsager, som begrænser hans tid og engagement i bestyrelsesarbejdet.

Kom på kursus i markedsføring

Hvordan kan du tiltrække nye klienter eller kunder til din virksomhed på en troværdig og effektiv måde? Det kan du lære om på dette kursus, hvor du får viden og redskaber til at markedsføre dig via Google, din hjemmeside, pressen og de sociale medier. Kurset udbydes af Dansk Psykoterapeutforening til en attraktiv pris kun for medlemmer af foreningen.

Kronik fra Politiken: Når sorg bliver et fængsel

Når sorg bliver et fængsel – om sorgens veje og vildveje   Af Marianne Davidsen-Nielsen, psykoterapeut MPF og forfatter   Politikens  signatur havde for nogen tid siden overskriften man kan sådan trænge til at græde. Det var Dorte Hygum Sørensen som skrev : Man kan savne at grine himmelhøjt. Men man kan faktisk også savne… Læs mere »

Mindeord for Jesper Juul

Den 25. juli gik den internationalt anerkendte familieterapeut, forfatter og foredragsholder Jesper Juul bort efter længere tids sygdom. Han satte sit store præg på familieterapien i Danmark og var mesterlære for mange medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening. Læs formand Pia Clementsens mindeord for Jesper Juul herunder. Det er bragt i Politiken den 7. august 2019.  … Læs mere »

Sekretariatet holder sommerlukket

Dansk Psykoterapeutforenings sekretariat holder sommerlukket i uge 28, 29 og 30. Vi er tilbage på kontoret igen mandag den 29. juli, hvor vi vil besvare mails mv. igen.