Nyheder

Kom til generalforsamling 2020

Kom til Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling 2020 og sæt dit præg på faget og foreningens fremtid. Generalforsamlingen finder i år sted lørdag den 21. marts 2020 i Odense Koncerthus. På generalforsamlingen er der valg til bestyrelsesposter, ligesom der skal vælges nye frivillige medlemmer til foreningens forskellige udvalg. Inden selve generalforsamlingen håber bestyrelsen og sekretariatet at se… Læs mere »

Oplæg og debat på GF2020: Hvad er en psykoterapeut MPF’s professionsidentitet?

Dansk Psykoterapeutforening sætter i den næste strategiperiode turbo på vores medlemmers ønske om øget anerkendelse. Derfor håber bestyrelsen og sekretariatet at se rigtig mange medlemmer om formiddagen inden selve generalforsamlingen den 21. marts. hvor vi skal drøfte et oplæg til en professionsidentitet for psykoterapeuter MPF

Invitation til teaterstykket ”Pigen under vandet”

I samarbejde med Selskabet for Psykoterapi inviterer Dansk Psykoterapeutforening til et stort teaterarrangement lørdag den 7. marts i København, Christianshavns Beboerhus, kl. 13-15. Her vises forestillingen ”Pigen under vandet” med efterfølgende drøftelse af stykket og dets relation til psykoterapi.

Nu overgår din erhvervsforsikring til Topdanmark

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening er du automatisk dækket af en erhvervsforsikring, som hjælper dig med at holde din virksomhed kørende, hvis uheldet er ude. Fremover skal du kontakte Topdanmark, hvis du får brug for forsikringen.

Julehilsen fra formanden

Julen nærmer sig og dermed også afslutningen på spændende og begivenhedsrigt år. Jeg ser med glæde tilbage på året, der er gået. Der er blevet udrette mange gode ting i Dansk Psykoterapeutforening i 2019.

Kom til 75 års fødselsdagsreception

I anledning af Dansk Psykoterapeutforenings stifter, redaktør og fhv. formand Susanne van Deurs’ 75 års fødselsdag vil det glæde bestyrelsen og sekretariatet at se medlemmer, samarbejdspartnere og venner af foreningen til en uformel fødselsdagsreception tirsdag den 7. januar 2020 fra kl. 15-17.

Dansk Psykoterapeutforening søger kommunikationsrådgiver (barselsvikar)

Dansk Psykoterapeutforening organiserer de professionelle psykoterapeuter i Danmark. Psykoterapeuter er uddannet til at hjælpe mennesker med psykiske og personlige udfordringer, som sorg, kriser, stress eller angst. Det er en fireårig efteruddannelse, som typisk tages af psykologer, læger, psykiatere, lærere, pædagoger, jordemødre eller sygeplejersker for at styrke deres faglige profil. Vi er en lille forening med… Læs mere »

Gratis medlemsarrangement om GDPR og IT-sikkerhed

Skyd det nye år igang med at få helt styr på, hvordan du som psykoterapeut overholder de gældende EU-regler for IT-sikkerhed og opbevaring af persondata. Dansk Psykoterapeutforening afholder i samarbejde med vores IT-leverandør KIMO Consult et fyraftensmøde, der fokuserer på både GDPR og IT-sikkerhed.