Nyheder

Formandskandidaternes svar på indkomne spørgsmål – del 2

  Inden længe skal medlemmerne i Dansk Psykoterapeutforening stemme om, hvem der skal være foreningens nye formand. I forbindelse med formandsvalget har de to formandskandidater Pia Clementsen og Lene Alsbæk Nielsen modtaget mange spørgsmål fra medlemmerne, og nedenfor kan du læse deres svar på de seneste spørgsmål, de har modtaget.     Spørgsmål 1 Vil I… Læs mere »

Nyt forum skal styrke dialogen mellem medlemmerne og foreningen

Vi er i bestyrelsen glade for at kunne præsentere jer for et nyt tiltag, som skal give mulighed for at styrke dialogen imellem medlemmerne og os. Derfor lancerer vi ”Medlemsinput”, som er et nyt forum for input, der er indlejret på foreningens hjemmeside.

Frivillige Facebook-moderatorer søges

Dansk Psykoterapeutforening søger to til tre frivillige moderatorer blandt foreningens medlemmer, der har lyst til at være moderatorer / administratorer for foreningens fire Facebook-grupper, når de pr. 1. april bliver 100% medlemsstyrede.

Formandskandidaternes svar på indkomne spørgsmål – del 1

  De to formandskandidater Pia Clementsen og Lene Alsbæk Nielsen har modtaget flere spørgsmål fra medlemmerne. Her kan du læse deres svar på nogle af spørgsmålene. Flere spørgsmål og svar kommer senere.   Spørgsmål 1 Hvor mener du, Dansk Psykoterapeutforening står i dag? Hvad vil du arbejde for at videreføre, og hvad skal omdannes? Hvordan… Læs mere »

Har du spørgsmål til formandskandidaterne?

Hvis du som medlem brænder inde med spørgsmål, som du godt kunne tænke dig svar på fra formandskandidaterne, har du mulighed for at sende dem ind til sekretariatet i Dansk Psykoterapeutforening på kontakt@dpfo.dk

Mød formandskandidaterne via Facebook Live

Hvordan ser fremtiden ud for psykoterapeuterne? Hvilken vej skal foreningen gå for en større offentlig anerkendelse?
Det, og meget andet, kan du få svar på, når de to kandidater til formandsposten, Lene Alsbæk Nielsen og Pia Clementsen, går live på video via Dansk Psykoterapeutforenings officielle Facebook-side.

Mød formandskandidaterne ved tre medlemsmøder

De to kandidater til formandsposten i Dansk Psykoterapeutforening, Pia Clementsen og Lene Alsbæk Nielsen, vil fortælle om deres mål og visioner for foreningen ved tre medlemsmøder i februar 2019. Vil man lære de to kandidater bedre at kende inden generalforsamlingen, bliver der god mulighed for det ved de tre medlemsmøder

Kom til generalforsamling 2019

  Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling finder sted lørdag den 2. marts 2019 i København på Kosmopol ved Nørreport st. Kom til Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling 2019 og sæt dit præg på foreningens fremtid. På generalforsamlingen er der valg til formands- og bestyrelsesposter, ligesom der skal vælges nye frivillige medlemmer til foreningens forskellige udvalg. Inden selve generalforsamlingen er… Læs mere »

Nytårshilsen fra den konstituerede formand

Kære medlemmer

Rigtig godt nytår! Jeg har fundet min plads her på Vandkunsten og er sammen med sekretariatet og bestyrelsen i fuld gang med at planlægge generalforsamlingen den 2. marts. De næste måneder byder på løbende information om foreningen, formandskandidaterne og generalforsamlingen, hvor vi glæder os til at anvende lidt flere forskellige medier og platforme i kommunikationen.