Nyheder

Mød en psykoterapeut: En unik og værdifuld position

Vi kan tilføje endnu et portræt til serien “Mød en psykoterapeut”. Denne gang har vi talt med Søren Johan Nielsen, der arbejder som efterskolelærer og psykoterapeut   Kombinationen af at være lærer og psykoterapeut MPF giver både Søren Johan Nielsen og eleverne på Kragelund Efterskole værdi i hverdagen. Som efterskolelærer og psykoterapeut MPF har man… Læs mere »

Velkommen til vores nye sekretariatschef

  Mandag d. 2. oktober tiltrådte Karin Mette Thomsen sin stilling som sekretariatschef i Dansk Psykoterapeutforening. Karin Mette Thomsen afløser Lotte Grostøl, der fratrådte stillingen i sommer. Karin Mette Thomsen kommer fra en stilling som afsnitsleder i Roskilde Kommune, og har tidligere været i DSAM som direktør, og i Lægeforeningen som juridisk chef. Nu er… Læs mere »

Artikel: Dansk Psykoterapeutforening sikrer fagligt dygtige terapeuter

  Formand Pia Jeppesen er blevet interviewet til kampagnen Sund Psyke, som sætter fokus på mental sundhed. Pias interview handler om kvaliteten af de uddannelsesinstitutter, ser er medlem hos Dansk Psykoterapeutforening, og vigtigheden i at finde en psykoterapeut med MPF-titlen. Artiklen kan læses her Dansk Psykoterapeutforening sikrer fagligt dygtige terapeuter          … Læs mere »

Dialogmøde om et nyt familieretligt system

I fredags deltog foreningen i et dialogmøde der omhandlede det Regeringens forslag til at nyt skilsmissesystem. Dansk Psykoterapeutforening var inviteret sammen med mange andre organisationer og foreninger, som alle havde givet input til udformning af det nye system.   I Dansk Psykoterapeutforening er vi især interesseret i de personer som skal være børnesagkyndige, men også… Læs mere »

Debat: Forebyggelse er fornuft

  Dansk Psykoterapeutforenings formand Pia Jeppesen, har skrevet et debatindlæg, som handler om det vigtige i et af forebygge i sundhedsvæsnet, frem for at blive ved med at skrue op for behandlingen. Debatindlægget blev bragt på Altinget.Dk Læs det her

Sommerlukket

Sekretariatet holder sommerlukket frem til den 31. juli, hvor vi igen er at finde på kontoret. Ved henvendelser og sprøgsmål er I velkommen til at skrive på kontakt@dpfo.dk Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Ny sekretariatschef

Dansk Psykoterapeutforeningens sekretariatschef, Lotte Grostøl, har valgt at søge nye udfordringer. Hun stopper derfor den 1. august. Rekrutteringsprocessen efter en ny chef for sekretariatet er sat i gang.

Dagbog fra Folkemødet

Jeg har været til Folkemødet på Bornholm for at repræsentere Dansk Psykoterapeutforening. Det har været nogle gode og indholdsrige dage. Jeg har overværet mange spændende oplæg og debatter, mødt nye samarbejdspartnere og fået nye input. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele lidt ud af det, som jeg oplevede på Bornholm. Torsdag Folkemødets officielle åbning… Læs mere »

Pia Jeppesen i Hendes Verden

        Dansk Psykoterapeutsforenings formand Pia Jeppesen, har fået lavet et portræt i Hendes Verden, som handler om hendes vej til at blive psykoterapeut. “Det var provokerende på hele mit system. Jeg var så vant til lynhurtigt at komme med svar og løsninger, men kroppens sprog er langsommere, og jeg måtte lære fra bunden,… Læs mere »