Gratis medlemsarrangement om GDPR og IT-sikkerhed

Skyd det nye år igang med at få helt styr på, hvordan du som psykoterapeut overholder de gældende EU-regler for IT-sikkerhed og opbevaring af persondata. Dansk Psykoterapeutforening afholder i samarbejde med vores IT-leverandør KIMO Consult et fyraftensmøde, der fokuserer på både GDPR og IT-sikkerhed.

Sådan kommunikerer du korrekt om din psykoterapeutiske uddannelse

I Dansk Psykoterapeutforening støder vi ind imellem på medlemmer, der på deres hjemmeside og andre steder skriver ukorrekte oplysninger om deres psykoterapeutiske uddannelse. Nogle skriver fx, at deres uddannelse er ”statsanerkendt”. Derfor vil vi her præcisere, hvordan du sikrer dig, at du kommunikerer korrekt om din psykoterapeutuddannelse til klienter og omverdenen generelt.

Etikudvalget søger nye medlemmer

Har du lyst til at være medlem af Dansk Psykoterapeutforenings Etikudvalg? Som medlem af Etikudvalget bidrager du til et helt centralt arbejde i foreningen, idet du er med til at vejlede samt håndhæve de høje etiske krav, foreningen stiller til både individuelle medlemmer samt de uddannelsesinstitutioner, Dansk Psykoterapeutforening har godkendt.

Kom til julehygge i foreningen

Julen nærmer sig, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at invitere vores medlemmer på et glas gløgg og give mulighed for at ønske hinanden en god jul.

Psykoterapeuterne kæmper fortsat for mere indflydelse og anerkendelse i Europa

Hvordan står det til med psykoterapeuternes indflydelse og anerkendelse i Europa? Det var tre repræsentanter fra Dansk Psykoterapeutforening taget til Lissabon for at blive opdateret på, da det halvårlige møde i den europæiske forening European Association for Psychotherapy (EAP) løb af stablen i efterårsferien

Et europæisk certifikat kan åbne nye døre

Som psykoterapeut har man mulighed for at ansøge om et europæisk certifikat og blive såkaldt ”ECP-holder”, som er et bevis på, at man lever op til EAP’s fælles europæiske standard for psykoterapeuter. For psykoterapeut MPF Kresten Kay har certifikatet givet både nye spændende opgaver og mulighed for at støtte op om det europæiske arbejde for en øget anerkendelse af professionen.

Nyt fra formanden

Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle jer, at der er gang i rigtig mange ting i foreningen. Siden jeg startede som formand i marts måned har sekretariatet, bestyrelsen og jeg arbejdet på mange fronter. Jeg vil i dette nyhedsbrev gerne dele noget af alt det spændende med jer.