Nyheder

GRATIS HOTLINE

Har du brug for en samtale under coronakrisen? Coronakrisen lige nu kan for mange mennesker føles svær og belastende. Har du brug for samtale, sparring og gode råd pga. angst, depression, problemer i parforholdet eller med børnene, så er der hjælp at hente her. Medlemmer i Dansk Psykoterapeutforening vil de næste 4 uger (uge 14-17)… Læs mere »

Selvstændige psykoterapeuter efterlyser hjælp!

PRESSEMEDDELELSE: ”Vores a-kasse-system er meget uhensigtsmæssigt for små virksomheder, der pludselig står i en krise som nu”, siger formand for Dansk Psykoterapeutforening, Pia Clementsen. Hun opfordrer regeringen til at lave en hjælpepakke til de mange små selvstændige enkeltmandsfirmaer, der lige nu har brug for understøttende økonomisk hjælp. Selvstændige i Danmark, der er med i en… Læs mere »

Generalforsamling og alle kurser og arrangementer udskydes

På grund af coronavirus/COVID-19 udskyder Dansk Psykoterapeutforening alle møder, kurser og arrangementer frem til efter påske, herunder vores kommende generalforsamling. Dansk Psykoterapeutforening vil følge situationen tæt, og når anbefalingerne tillader det, planlægger vi og melder en ny dato ud for generalforsamling og nye møder. Alle vil få besked via nyhedsbrev og/eller mail. Følg også med… Læs mere »

Generalforsamlingen og coronavirus

Den årlige generalforsamling i Dansk Psykoterapeutforening, som er planlagt til afholdelse den 21. marts 2020 i Odense, gennemføres indtil videre. Vi følger naturligvis udviklingen og myndighedernes anbefalinger tæt, og der kan derfor forekomme justeringer. I så fald vil dette blive meldt ud i et kommende nyhedsbrev.

Få opdateret din viden om misbrug og traumer: Nye kurser i samarbejde med TUBA

Nu kan du få opdateret din viden om, hvordan du bedst hjælper klienter med eftervirkninger af traumer og en opvækst i en familie med alkoholmisbrug. I samarbejde med organisationen TUBA afholder Dansk Psykoterapeutforening en række nye kurser og fyraftensmøder, der sætter fokus på det terapeutiske arbejde med disse problematikker

Debat i Politiken: Djøf’erne er kun halvvejs i deres selvopgør

Af Kurt Rasmussen, socialpædagog og familieterapeut MPF    Djøf-administratorerne mangler fortsat øje for værdien af at møde velfærdens fagfolk ligeværdigt   »I dag har jeg snydt mig til at lave noget godt arbejde«. Sådan sagde en af mine kollegaer engang i 80´erne. Vi var ansat i et amt i en afdeling for specielle sociale opgaver.… Læs mere »

Kom til generalforsamling 2020

Kom til Dansk Psykoterapeutforenings generalforsamling 2020 og sæt dit præg på faget og foreningens fremtid. Generalforsamlingen finder i år sted lørdag den 21. marts 2020 i Odense Koncerthus. På generalforsamlingen er der valg til bestyrelsesposter, ligesom der skal vælges nye frivillige medlemmer til foreningens forskellige udvalg. Inden selve generalforsamlingen håber bestyrelsen og sekretariatet at se… Læs mere »

Oplæg og debat på GF2020: Hvad er en psykoterapeut MPF’s professionsidentitet?

Dansk Psykoterapeutforening sætter i den næste strategiperiode turbo på vores medlemmers ønske om øget anerkendelse. Derfor håber bestyrelsen og sekretariatet at se rigtig mange medlemmer om formiddagen inden selve generalforsamlingen den 21. marts. hvor vi skal drøfte et oplæg til en professionsidentitet for psykoterapeuter MPF