Skam, skyld og selvsabotage

Kategori
Dato

Hvor

EFT-instituttet, Borgergade 28, 2 sal, 1300 Kbh. K

Underviser

v/ Inge Holm

Dette kursus / fyraftensmøde er desværre overtegnet, men du har mulighed for at komme på venteliste ved at sende en mail til kontakt@dpfo.dk

Skam, skyld og selvsabotage

v/ Inge Schützsack Holm, psykoterapeut MPF og master i psykologi

 

På dette to-dagskursus vil psykoterapeut MPF Inge Holm undervise i, hvordan vi som psykoterapeuter kan arbejde med klienter, der lider af toksisk skam – på et solidt vidensgrundlag baseret på neurovidenskab, emotionsforskning og moderne tilknytningsteori.

Skam er intimt forbundet med utryg tilknytning og barndomstraumer. Skam har sine rødder dybt plantet i barndommens samspilsdynamikker med dysregulerede og emotionelt umodne omsorgspersoner – og udspringer primært af fatale forkertgørelsesprocesser, hvor barnet må påtage sig forkertheden og bære den i ensomhed og ubærlig smerte. Skam er en tung ballast fra livets første kærlighedsrelation.

Skam kan være kronisk – det vil sige ekstreme grader af skam, der forhindrer såvel psykisk som fysisk sundhed. Skam blokerer for autentiske kernefølelser, ødelægger relationer og medierer selvsabotage.

På kurset gennemgår Inge Holm skammens forskellige, ofte meget subtile udtryksformer og kommer med bud på, hvad en effektiv psykoterapeutisk behandling nødvendigvis må indeholde – ud fra en psykodynamisk, tilknytningsbaseret forståelsesramme.

Dagene vil veksle mellem teoretiske oplæg, cases, fælles udforskning og øvelser/refleksion i mindre grupper.

Kurset henvender sig til alle interesserede, der arbejder professionelt med voksne i en terapeutisk og behandlende kontekst.

 

Om underviseren

 

Inge Holm er psykoterapeut MPF siden 2012. Hun har endvidere en master i psykologi fra Roskilde Universitet samt omfattende efteruddannelse indenfor traumatisk stress. Hun er for tiden i gang med en treårig specialistuddannelse indenfor ISTDP. Inge Holm arbejder primært som privatpraktiserende psykoterapeut i egen klink, men fungerer også som supervisor for terapeuter, psykologer og forskellige personalegrupper. Inge Holm er endvidere forfatter til en række bøger ”Den indre uro”, ”Livsfarlig familie” og senest ”Forkert – skam, skyld og selvsabotage”.

 

 

 

Tid

Torsdag, d. 10. november 2022, kl. 10.00 – 17.00

Fredag, d. 11. november 2022, kl. 09.00 – 16.00

 

Sted

EFT Instituttet
Borgergade 28, 2. sal
1300 Kbh. K

 

Pris

Medlemmer kr. 2.400, studie-medlemmer kr. 2.160, ikke-medlemmer kr. 4.000.

Prisen inkluderer kaffe/te, lidt morgenbrød, frokostsandwich og eftermiddagskage.

Du betaler med betalingskort ved tilmelding. Se yderligere vilkår og betingelser.

 

Tilmelding

Tilmelding senest 13. oktober 2022

Tilmeld dig ved at trykke “Tilmeld dig her” øverst på siden og udfyld formularen.

Arrangementsnummer: 4164

 

Antal pladser

Max. 25

 

AFBUD

  • Du skal være opmærksom på, at du ifølge købeloven har 14 dage til at fortryde din tilmelding til et kursus. Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du hæfter for den fulde kursuspris.
  • Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud til Dansk Psykoterapeutforening før den i programmet angivne tilmeldingsfrist. Så returnerer vi kursusprisen fratrukket kr. 450,- til dækning af administration.
  • Ved afbud efter datoen for tilmeldingsfristen er der ingen tilbagebetaling.
  • Din plads kan overføres til en anden deltager uden omkostninger, såfremt du melder det til Dansk Psykoterapeutforening senest 7 dage før kursusstart.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk tlf. 7027 7007