Online-velkomstmøde for nye medlemmer den 24. november

Kategori
Dato

24. november 2021 kl. 16-18

Hvor

Online på ZOOM

Pris

Gratis

Værter

Pia Clementsen, formand og Lise Kramer Schmidt, næstformand

Dette kursus / fyraftensmøde er desværre overtegnet, men du har mulighed for at komme på venteliste ved at sende en mail til kontakt@dpfo.dk

Beskrivelse

v/ formand Pia Clementsen og næstformand Lise Kramer Schmidt, Dansk Psykoterapeutforening

Hvad omfatter mit medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening egentlig? Hvad står foreningen for, og hvilke initiativer er i gang?

Det og meget andet kan nye medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening nu blive klogere på til online-videomøder med formand Pia Clementsen og næstformand Lise Kramer Schmidt.

Oprindeligt var planen, at formanden og næstformanden skulle have været på ”Danmarkstur” i foråret 2021 for at møde medlemmerne af Dansk Psykoterapeutforening. Grundet Covid-19 bliver det i stedet til online-velkomstmøder med 10 medlemmer ad gangen. I første omgang rettes initiativet mod nye medlemmer af foreningen.

Til velkomstmøderne vil formanden og næstformanden fortælle om foreningens tilbud og aktiviteter. Der vil også være fokus på bl.a. netværksarbejde, det politiske arbejde, etik samt en status på arbejdet med at få en beskyttelse af titlen ’psykoterapeut MPF’. Endelig vil der være fælles dialog om ønsker og forventninger til foreningen.

Mødet er en gentagelse af onlinemøder, der har været afholdt for nye medlemmer i marts, april og maj måned. Møderne foregår via Zoom, og der kan være 10 medlemmer ad gangen.

Tilmeldingen er først til mølle. Såfremt der er plads på møderne, vil der blive åbnet for, at alle medlemmer kan deltage.

De næste tre onlinemøder finder sted i august, oktober og november 2021. Vælg mellem tre datoer:

25. august kl. 10-12
6. oktober kl. 14-16
24. november kl. 16-18

 

Pia Clementsen, formand                Lise Kramer Schmidt, næstformand

           

TID

24. november 2021 kl. 16-18

 

STED

Online på ZOOM

Link sendes ud til alle deltagere nogle dage før

 

PRIS:

Gratis

 

TILMELDING

Tilmeld ved at trykke “Tilmeld dig her” øverst på siden og udfyld formularen.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk tlf. 7027 7007

 

LINK TIL ANDRE MØDEDATOER: