Kursus: Parforhold og EFT-parterapi

Kategori
Dato

2.-3. marts. 2022

Hvor

Trekanten, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Ø

Underviser

v/ Lone Algot

8 Pladser ledige

v/ Lone Algot, psykolog og parterapeut – specialist i psykoterapi

 

Du kender nok fornemmelsen af at sidde med et par, og langsomt men sikkert miste fokus og i håbet om at være hjælpsom, begynder du at fange – først de forskellige bolde – og dernæst de forskellige kugler, der bliver skudt afsted mellem parret. Og følelsen af afmagt og utilstrækkelighed overvælder dig.

 

Uanset om det larmer eller er stille, så foregår der ofte store og vigtige dramaer mellem par – fordi det er her en af vores væsentligste tilknytningsarenaer er i spil.

 

Kom med på 2 dages kursus, hvor vi med afsæt i den emotionsfokuserede parterapi (EFT) og med undervisning, demonstrationer og træning, ridser et solidt landkort op, som du kan navigere efter, når du arbejder med par.

 

Du vil på dagene blive inspireret med et solidt tilknytningsfokuseret perspektiv på det, der udspiller sig mellem parret – og til tider mellem par og parterapeut, sådan at du bliver tryggere i at hjælpe parret med at forstå det tilknytningsbaserede brændstof, der vedligeholder og forstærker det mønster, de er kommet ind i.

 

Du får:

  • Konkrete værktøjer til arbejdet med parterapi,
  • Et landkort at forstå parforholdsdynamikker i
  • En grundmodel, som du kan integrere i dit arbejde
  • En forståelse for de forskellige mønstre, par kan lande i
  • Hjælp til at vurdere, om parterapi vil være hjælpsomt for parret
  • Endnu mere fokus, retning og klarhed i arbejdet med par.

 

Om underviseren

Lone Algot, psykolog og parterapeut, har de sidste 15 år arbejdet intensivt med par. Hun har i en årrække arbejdet med højkonflikt par og par med vold, og de sidste 9 år arbejdet i privat praksis med par, supervision og undervisning. Lone har forskellige parterapeutiske efteruddannelser og har de sidste mange år især arbejdet med en emotionsfokuserede (EFT) tilgang til par, som Sue Johnson har udviklet.

 

 

 

TID

Onsdag d. 2. marts 2022 kl. 10.00- 16.00

Torsdag d. 3. marts 2022 kl. 9.00-16.00

 

STED

Trekanten, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Ø

 

PRIS

Medlemmer kr. 2.400, ikke-medlemmer kr. 4.000, studie-medlemmer kr. 2.160. Prisen inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/te.

 

Du betaler med betalingskort eller mobilepay ved tilmelding. Se yderligere vilkår og betingelser.

 

TILMELDING

Tilmelding senest 1. februar 2022

Tilmeld dig ved at trykke “Tilmeld dig her” øverst på siden og udfyld formularen.

Arrangementsnummer: 4321

 

AFBUD

  • Du skal være opmærksom på, at du ifølge købeloven har 14 dage til at fortryde din tilmelding til et kursus. Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du hæfter for den fulde kursuspris.
  • Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud til Dansk Psykoterapeutforening før den i programmet angivne tilmeldingsfrist. Så returnerer vi kursusprisen fratrukket kr. 450,- til dækning af administration.
  • Ved afbud efter datoen for tilmeldingsfristen er der ingen tilbagebetaling.
  • Din plads kan overføres til en anden deltager uden omkostninger, såfremt du melder det til Dansk Psykoterapeutforening senest 7 dage før kursusstart.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk tlf. 7027 7007