Kursus i emotionsfokuseret parterapi

Kategori
Dato

Hvor

Knudhule Badehotel, Randersvej 88-90, 8680 Ry

Dette kursus / fyraftensmøde er desværre overtegnet, men du har mulighed for at komme på venteliste ved at sende en mail til kontakt@dpfo.dk

 

v/ Jette Simon, Cand.Psych., specialist i psykoterapi og supervision

 

Emotionsfokuseret parterapi er en korttidsterapeutisk metode, som har vist sig at være særdeles hjælpsom for par. Det er en oplevelses-fokuseret, humanistisk og klient-centreret model.

I løbet af 2-dages kurset får du en introduktion til metoden og til EFT-modellens faser, trin og interventioner. Du lærer noget om, hvordan tilknytningsteorien kan anvendes som indgang til at forstå de negative mønstre i parforholdet, og hvordan du med en emotionsfokuseret tilgang kan støtte parrene i at genetablere tryghed og kontakt.

 

 

Om underviseren

Jette Simon er Cand. Psych., specialist i psykoterapi og supervision samt ICEEFT-godkendt EFT–instruktør og supervisor. Hun har mere en 35 års erfaring i at arbejde med par.

Hun er leder af Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor.

 

TID

Onsdag den 18. september 2019 kl. 10.00-17.00 og

Torsdag den 19. september 2019 kl. 9.00-15.30

 

STED

Knudhule Badehotel, Randersvej 88-90, 8680 Ry

 

PRIS

Medlemmer kr. 2.400, ikke-medlemmer kr. 4.000, studie-medlemmer kr. 2.160. Prisen inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/te.

Du kan betale med betalingskort ved tilmelding. Se yderligere vilkår og betingelser

 

Der er mulighed for at vælge overnatning på Knudhule Badehotel mellem kursusdagene. Det koster 799 kr. for en overnatning inkl. aftensmad. Overnatning bestilles via sekretariatet på kontakt@dpfo.dk. Der afregnes direkte med Knudhule Badehotel ved afrejse.

 

 

TILMELDING

Tilmelding senest 1. september 2019.

 

Tilmeld dig ved at trykke “Tilmeld dig her” øverst på siden og udfyld formularen.

 

Arrangementsnummer: 4423

 

AFBUD

  • Du skal være opmærksom på, at du ifølge købeloven har 14 dage til at fortryde din tilmelding til et kursus. Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du hæfter for den fulde kursuspris.
  • Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud til Dansk Psykoterapeutforening før den i programmet angivne tilmeldingsfrist. Så returnerer vi kursusprisen fratrukket kr. 450,- til dækning af administration.
  • Ved afbud efter datoen for tilmeldingsfristen er der ingen tilbagebetaling.
  • Din plads kan overføres til en anden deltager uden omkostninger, såfremt du melder det til Dansk Psykoterapeutforening senest 7 dage før kursusstart.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk tlf. 7027 7007