Indføring i Sandplay / Sandtray

Kategori
Dato

Hvor

Knudhule Badehotel, Randersvej 88-90, 8680 Ry

Underviser

v/ Inge Ludvigsen

20 Pladser ledige

Beskrivelse

v/ Inge Ludvigsen, psykoterapeut MPF og EAP

Sandplayterapi foregår i et rum med to sandkasser, en med tørt sand og en med vådt sand.

Der er hylder med små symboler og figurer, der repræsenterer en symbolrigdom så både det indre og ydre liv kan symboliseres.

Sandplay tager udgangspunkt i det jungianske grundsyn, at menneskets psyke grundlæggende er et selvregulerende system, der under de rette, trygge forhold også er selvreparerende og healende. Ud fra dette rummer vi selv evnen til at bearbejde og behandle vores følelsesmæssige udfordringer.

Det symbolske sprog, er det sprog vi møder i drømme, i det ubevidste. Når man viser sit indre liv i et sandbillede, giver det mulighed for forløsning og bearbejdning. Figurerne, klienten sætter i sandet, bliver symbolske billeder på psykisk indhold. Der bliver sat billede på det, der er svært at forholde sig til og en healings proces igangsættes.

Legen hjælper klienter tilbage til sig selv – man kan sige, at klienter “skaber sig selv på ny”. Teorien om, at alle, selv mindre børn, gennem symbolisering kan reorganisere en stærkere indre kerne/identitet og udvikle en mere velafbalanceret psyke, et mere samlet og integreret Selv, er baseret på C.G. Jungs Analytiske Psykologi.

Kurset vil være en kombination af teori og praksis, du får selv hænderne i sandet og kommer til at arbejde med figurerne. Du kommer til at høre om både sandplay og sandtray og metoden kombineret med historiefortælling.   De to dage er en introduktion til metoden, og du vil kunne hente inspiration til din egen praksis som udøvende psykoterapeut.

 

Om underviseren

Inge Ludvigsen er uddannet psykoterapeut MPF og EAP og har praktiseret siden 1986. Hun har en baggrund i teater og drama og bl.a. læst 2 år på dramaturgi, Århus Universitet. Er specialiseret i at arbejde med børn, både de ydre og indre.  I dag uddanner hun Integreret psykoterapeuter MPF hos Yes2Life, i metoderne: Quantum NLP, Familieopstillinger, Sandplay og Spædbarnsterapi. Formidler i ind- og udland.

 

Tid

Tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 10:00 – 17:00
Onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 9:00 – 15:30

 

Sted

Knudhule Badehotel
Randersvej 88
8680 Ry

 

PRIS

Medlemmer kr. 2.800

Studie-medlemmer kr. 2.560

Ikke-medlemmer kr. 4.400

Prisen inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/te.

 

Du kan betale med betalingskort ved tilmelding. Se yderligere vilkår og betingelser

 

TILMELDING

Tilmelding senest 5. september 2021.

Arrangementsnummer: 4516

Max. 20 deltagere

 

AFBUD

  • Du skal være opmærksom på, at du ifølge købeloven har 14 dage til at fortryde din tilmelding til et kursus. Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du hæfter for den fulde kursuspris.
  • Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud til Dansk Psykoterapeutforening før den i programmet angivne tilmeldingsfrist. Så returnerer vi kursusprisen fratrukket kr. 450,- til dækning af administration.
  • Ved afbud efter datoen for tilmeldingsfristen er der ingen tilbagebetaling.
  • Din plads kan overføres til en anden deltager uden omkostninger, såfremt du melder det til Dansk Psykoterapeutforening senest 7 dage før kursusstart.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk tlf. 7027 7007