Arbejdet med tilknytning i voksenlivet

Kategori
Dato

Hvor

VENTELISTE

Beskrivelse

v/ Inge Holm, psykoterapeut MPF

 

Indre uro er en samlebetegnelse for den stress og smerte, der følger af utryg tilknytning og tilknytningstraumer. Traumatisering i de tidlige tilknytningsrelationer påvirker hjerne og nervesystem i form af alvorlig dysregulering. Dette kan senere i livet føre til en række psykosomatiske relationer – i form af fx intense smerter, globale ubehagstilstande og et generelt dårligere helbred.

 

Inge Holm, der i mange år har arbejdet med tilknytningsforstyrrelser, vil på fyraftensmødet fortælle om dels nogle af de fænomener, der kendetegner utryg tilknytning, dels vil hun belyse, hvordan man som psykoterapeut kan arbejde med heling af tilknytningstraumer. Hun peger især på psykoterapi og mindfulness som støtte i helingsprocessen.

 

OM UNDERVISEREN

Inge Holm er psykoterapeut MPF og har udgivet bogen ’Den indre uro’, der i let læseligt sprog beskriver stress og traume gennem tilknytningsteori.

 

TID

Torsdag d. 24. januar 2019 kl. 17.00 – 19.00

 

STED

EFT-Instituttet, Borgergade 28, 2. sal, 1300 København K

 

PRIS

Kr. 150,-

 

TILMELDING

OBS! Der er desværre ikke flere ledige pladser på dette fyraftensmøde, men du kan komme på en venteliste. Send en mail til kontakt@dpfo.dk, hvis du ønsker at komme på ventelisten.

Tilmeld ved at trykke “Tilmeld dig her” øverst på siden og udfyld formularen. Efter tilmelding sendes en faktura på mail. Bemærk, at der kan gå noget tid, inden du modtager fakturaen. Hvis du ikke har modtaget eller betalt fakturaen inden dagen for fyraftensmødet, har du mulighed for at betale med MobilePay til fyraftensmødet.

 

Det er muligt at deltage uden tilmelding, hvis der er plads.

 

Arrangementsnummer: 4138

 

AFBUD

Når du tilmelder dig et fyraftensmøde/foredrag, skal du være opmærksom på, at din tilmelding er bindende og du hæfter for den fulde betaling. Ved afbud til fyraftensmøde/foredrag er der ingen tilbagebetaling.

Aflyses fyraftensmødet/foredraget, tilbagebetales eller overflyttes din betaling til et andet arrangement.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk eller tlf. 7027 7007