2. del af kursus i emotionsfokuseret parterapi – Ry

Kategori
Hvor

Knudhule Badehotel, Randersvej 88-90, 8680 Ry

Dato

6 Pladser ledige

 

v/ Jette Simon, cand.psych., specialist i psykoterapi og supervision

Emotionsfokuseret parterapi er en korttidsterapeutisk metode, som har vist sig at være særdeles hjælpsom for par. Den er oplevelses-fokuseret, humanistisk og klient-centreret.

Dette 2-dageskursus er en fortsættelse af det 2-dages kursus, som blev afholdt af Dansk Psykoterapeutforening den 18. – 19. september 2019 på Knudhule Badehotel. Med disse 2 opfølgningsdage vil du gennemføre det, der er godkendt som ”Externship” af ”The International Center for Excellence in Emotionally Focused Therapy”.

På kurset vil der blive arbejdet videre med EFT modellens faser, trin og interventioner. Der vil blive undervist yderligere i, hvordan tilknytningsteorien kan anvendes som indgang til at forstå de negative mønstre i parforholdet, og hvordan du med en emotionsfokuseret tilgang kan støtte parrene i at genetablere tryghed og kontakt.

Disse to dage er åbne for deltagere, der har gennemført mindst 2 dages undervisning i Emotionsfokuseret Parterapi.

Der vil desuden være mulighed for en live konsultation med et par. Skriv gerne på forhånd til Jette Simon, hvis du har et par, der gerne vil komme.

 

Om underviseren

 

Jette Simon er Cand. Psych., specialist i psykoterapi og supervision, og ICEEFT- godkendt EFT–instruktør og supervisor. Hun har mere en 35 års erfaring i at arbejde med par.

 

Hun er leder af Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor.

TID

25. august 2020 kl. 10.00-17.00 til den 26. august 2020 kl. 9.00-15.30

STED

Knudhule Badehotel, Randersvej 88-90, 8680 Ry

PRIS

Medlemmer kr. 2.400

Studie-medlemmer kr. 2.160

Ikke-medlemmer kr. 4.000.

Prisen inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/te.

 

Der er mulighed for at vælge overnatning på Knudhule Badehotel mellem kursusdagene. Det koster 799 kr. for en overnatning inkl. aftensmad. Overnatning bestilles via sekretariatet på kontakt@dpfo.dk. Der afregnes direkte med Knudhule Badehotel ved afrejse.

 

Du kan betale med betalingskort eller Mobilepay ved tilmelding. Se yderligere vilkår og betingelser

 

TILMELDING

Tilmelding senest 1. august 2020.

Tilmeld dig ved at trykke “Tilmeld dig her” øverst på siden og udfyld formularen.

 

Arrangementsnummer: 4430

 

AFBUD

  • Du skal være opmærksom på, at du ifølge købeloven har 14 dage til at fortryde din tilmelding til et kursus. Efter 14 dage er din tilmelding bindende, og du hæfter for den fulde kursuspris.
  • Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud til Dansk Psykoterapeutforening før den i programmet angivne tilmeldingsfrist. Så returnerer vi kursusprisen fratrukket kr. 450,- til dækning af administration.
  • Ved afbud efter datoen for tilmeldingsfristen er der ingen tilbagebetaling.
  • Din plads kan overføres til en anden deltager uden omkostninger, såfremt du melder det til Dansk Psykoterapeutforening senest 7 dage før kursusstart.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Dansk Psykoterapeutforening: kontakt@dpfo.dk tlf. 7027 7007