Karen Dons Blædel

Bopæl:

Farum

Beskæftigelse:

Selvstændig psykoterapeut med fokus på stress og krisebehandling, og jeg arbejder primært klinisk, men også  i organisationer

Psykoterapeutisk uddannelsessted:

GIS International

Grunduddannelse navn og sted:

Cand. Mag fra KUA. Master i Oganisationspsykologi fra RUC.  Ph.d. fra Ålborg Universitet. Mindfulness instruktør fra Århus universitet (MBSR).

Jeg stiller op til bestyrelsen fordi:

Uddannelse har altid haft min interesse, og jeg deltager aktivt i Dansk psykoterapeutforenings kursusudvalg i København.

Jeg vil gerne bidrage til, at psykoterapeuter får tilbudt en supervisionsuddannelse på masterniveau målrettet psykoterapeuter, og jeg bidrager gerne til Crossfields evalueringsproces med henblik på at få psykoterapeuter bredt anerkendt – og anvendt.

Derfor skal du stemme på mig:

Hvis du ønsker fokus på uddannelse og efteruddannelse, så vil du i mig finde engagement og drivkraft. jeg er selv nysgerrig på forskning og erfaring – og vil gøre mit til, at vi får mulighed for at få tilført ny viden og nye erfaringer.

Jeg værdsætter ordentlighed i vores forening, og ønsker at såvel medlemmer som klienter får en professionel behandling med en høj standard.

Se alle kandidater